Αγγελίες    Επικοινωνία

Ξεχωριστός ο αγιασμός στο Ειδικό Γυμνάσιο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο αγιασμός του Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου έγινε σήμερα το πρωί, όπου παραβρέθηκε ο δήμαρχος, Κώστας Λύρος, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Περιφερειάρχη Μιχαήλ Γούδας και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Σωτηρακόπουλος.

Το Ειδικό Γυμνάσιο τέλεσε τον αγιασμό του μια ημέρα αργότερα από τα υπόλοιπα σχολεία, για λόγους λειτουργικούς, προκειμένου να μπορεί να παραβρεθεί και ο δήμαρχος. Το εν λόγω σχολείο λειτουργεί εδώ και δυο χρόνια και φέτος ξεκινάει αισίως τον τρίτο χρόνο, με 35 περίπου μαθητές που σημειώνουν εξαιρετική πρόοδο.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης και οι υπόλοιποι αιρετοί, δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους, με την υπόσχεση ότι θα καλύψουν τις ανάγκες του σχολείου και θα δρομολογήσουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όλοι βέβαια έδωσαν τις ευχές τους για καλή πρόοδο στα παιδιά και συνεχάρησαν τους γονείς και εκπαιδευτικούς, που φροντίζουν για την καλή τους εξέλιξη.

 

Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου:

Την δέσμευσή του για κάθε στήριξη και δυνατή βοήθεια στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου εξέφρασε σήμερα ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, κατά την διάρκεια της τελετής του Αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της σχολικής δομής.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές να έχουν μια καλή κι εποικοδομητική χρονιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα τα συγχαρητήριά του για το έργο που έχει επιτευχθεί από τον Διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μια μεγάλη κατάκτηση. Την ένταξη του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Μεσολογγίου σε ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

«Το έργο που έχει παραχθεί όχι μόνο πρέπει να συνεχισθεί αλλά να γίνει ακόμη μεγαλύτερο Το αξίζετε όλοι, ως ισότιμα μέλη μιας κοινωνίας που πρέπει κι επιβάλλεται να δίνει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες σε όλα τα μέλη της. Όλοι έχουν ισότιμο δικαίωμα στη ζωή και τη δημιουργία. Είμαστε εδώ να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Εύχομαι λοιπόν η νέα σχολική χρονιά να είναι καλή κι εποικοδομητική και κυρίως να ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων μας» επεσήμανε ο κ. Κώστας Λύρος ολοκληρώνοντας το χαιρετισμό του.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία