Αγγελίες    Επικοινωνία

Οι «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» σε Φεστιβάλ της Παλαιστίνης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στα πλαίσια πρόσκλησης που είχε ο Σύλλογός μας από τον Δήμο της Μπέιτ Τζάλα (Beit Jala) του κράτους της Παλαιστίνης, για συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Ειρήνης, 20μελής αποστολή από μέλη και φίλους του Συλλόγου μας επισκεφθήκαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά, την παραπάνω πόλη.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας χόρεψε το Σάββατο 24 Αυγούστου και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ο ενθουσιασμός του κοινού και στην εκδήλωση αυτή ήταν έκδηλος και η ελληνική συμμετοχή κέρδισε το χειροκρότημα του κατάμεστου θεάτρου. Στα πλαίσια της επίσκεψής μας στα εδάφη του Παλαιστινιακού κράτους επισκεφτήκαμε την γειτονική πόλη της Βηθλεέμ και τον Ναό της Γέννησης του Κυρίου και το χωριό των Ποιμένων (Beit Sahour). Επίσης επισκεφτήκαμε την πόλη της Ιερουσαλήμ, τον Πανάγιο Τάφο, τον Ναό της Αναστάσεως, το δρόμο του Μαρτυρίου, τον Τάφο της Παναγίας, τον κήπο της Γεθσημανής και διάφορα άλλα προσκυνήματα.

Σε επόμενη μέρα επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Χοζεβά, την πόλη Ιεριχούς στην έρημο της Ιουδαίας, τον Ιορδάνη ποταμό, και δοκιμάσαμε την άνωση της Νεκράς Θάλασσας κολυμπώντας στα νερά της.

Οι δράσεις του Συλλόγου συνεχίζονται πάντα με σεβασμό και πίστη στην ελληνική παράδοση και τον ελληνικό πολιτισμό.

Εκ του Δ.Σ.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία