Αγγελίες    Επικοινωνία

Καταχειροκροτήθηκε «o Τοπικός Παράγων»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η επίκαιρη κωμωδία «Ο Τοπικός Παράγων» του Παναγιώτη Καγιά, σε σκηνοθεσία της κας Διονυσίας Ολιβώτου ήταν το έργο που ανέβασε το θεατρικό τμήμα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ι. Π. «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» την Κυριακή 19.05.2019 και Δευτέρα 20.05.2019 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι.

Το θερμό και αυθόρμητο χειροκρότημα των θεατών ήταν για την ομάδα μας η καλύτερη ανταμοιβή! Ευχαριστούμε τον κόσμο του Μεσολογγίου – και όχι μόνο – για την στήριξή του, η οποία μας δίνει την δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις δράσεις μας σε όλους τους τομείς τους οποίους δραστηριοποιείται ο Σύλλογός μας. Στόχος μας είναι ο προβληματισμός και η ψυχαγωγία (=αγωγή της ψυχής).

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου μας που η αγάπη τους για το θέατρο και το μεράκι τους οδήγησαν στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό τους: Νίκο Παπαλέξη, Αστέρω Περγαντή, Γεωργία Βλαχογιάννη.

Εκ του Δ.Σ.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία