Αγγελίες    Επικοινωνία

Επίσκεψη του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου στο Δημητρούκειο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Είναι κάποιες φιλίες... Είναι κάποιες φιλίες που μυρίζουν ομορφότερα από τις άλλες. Είναι κάποιες φιλίες που μοιάζουν με χάδι. Είναι κάποιες φιλίες που κάνουν πλατύτερο το χαμόγελό μας. Είναι κάποιες φιλίες - αγκαλιές. Είναι κάποιες φιλίες που δροσίζουν την ψυχή και ζεσταίνουν το νου. Είναι κάποιες φιλίες που μας κάνουν να νιώθουμε ψηλότεροι κι ομορφότεροι.

Είναι κάποιες φιλίες που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Είναι κάποιες ΦΙΛΙΕΣ που δε θέλουμε να χάσουμε... Μα, με τίποτα... Είναι η φιλία της Κατερίνας, του Πέτρου, της Πολυξένης, του Γιώργου, της Νικολέτας,.......και των άλλων παιδιών του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου. Τρίτη 14 Μαΐου και ως Β1 τμήμα πήγαμε επίσκεψη στο σχολείο τους. - Θα μάς θυμούνται; ρωτούσαν κάποιοι. Και βέβαια μας θυμούνται. Και βέβαια, δώσαμε και πήραμε αγκαλιές και Χαμόγελα, δώσαμε τα δωράκια μας, πήγαμε στις τάξεις τους, μας τραγούδησαν το Γιάννη μου το μαντήλι σου και το Τζιβαέρι, παίξαμε σκάκι και, φυσικά, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη νέα σχολική χρονιά. Ναι, είναι κάποιες φιλίες που ανανεώνονται διαρκώς. Ναι, είναι κάποιες φιλίες που η ύπαρξή τους μας τιμά!!

Οι μαθητές του Β1 τμήματος του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία