Αγγελίες    Επικοινωνία

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ''Ο Θαλασσοσφυριχτής''

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μία επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του παιδικού/εφηβικού βιβλίου ''Ο ΘΑΛΑΣΣΟΣΦΥΡΙΧΤΗΣ'' διοργανώθηκε από την Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου στο κατάμεστο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο την Κυριακή 12 Μαΐου 2019. Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η Φιλόλογος κα. Πολυξένη Χαραλαμποπούλου -Κανούτα.

Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Αρτέον και τον συμπατριώτη συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή, που μας εμπιστεύτηκαν την παρουσίαση του βιβλίου, την Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου, κυρία Φωτεινή Ντάνου, τον δάσκαλο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, κ. Αναστάσιο Ζήκα, καθώς και τους εκπαιδευτικούς, κ. Δημήτρη Φραγκούλη και κα. Κατερίνα Στρατηγάκη, που με περίσσεια φροντίδα και μεράκι προετοίμασαν την μουσική και θεατρική παράσταση για να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας μεταδώσουν τα μηνύματα του ''Θαλασσοσφυριχτή''. Επίσης την Διευθύντρια του 4ου Δ.Σ., κα.
Γεωργία Καρκανιά που υποστήριξε την συνεργασία.

Να σημειώσουμε ότι ο Τάσος Ζήκας , έγραψε τους στίχους των τραγουδιών και ο Δημήτρης Φραγκούλης την μουσική, ενώ η Φωτεινή Ντάνου διάβασε θαυμάσια, αποσπάσματα από το βιβλίο, τα οποία συμπλήρωναν τα θεατρικά δρώμενα τα οποία επιμελήθηκε μαζί με την Θεατρολόγο Κατερίνα Στρατηγάκη. Η εκδήλωση έκλεισε με αναλύσεις των χαρακτήρων του ''Θαλασσοσφυριχτή'' και με θερμές ευχαριστίες από τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και τον εκδότη Άρη Τσικοντούρη, προς την Βυρωνική Εταιρεία και προς όλους τους συντελεστές της παρουσίασης, του εξαιρετικού βιβλίου.

Από την σελίδα στο facebook Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία