Αγγελίες    Επικοινωνία

Σημαντική ποδηλατική εκδήλωση στο Μεσολόγγι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Έγινε σήμερα η ποδηλατική διαδρομή στο Μεσολόγγι που ανήκει στο Ευρωπαϊκό έργο «MEDCYCLETOUR» στο οποίο συμμετείχε  ως εταίρος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Η ποδηλατική αυτή διαδρομή-περιήγηση είχε ως  σκοπό να ενημερώσει  και να  ευαισθητοποιήσει τους φίλους του ποδηλάτου αλλά και φορείς επιχειρήσεις, καθώς και το ευρύ κοινό για την αξία και τη συμβολή του ποδηλάτου στην προστασία του περιβάλλοντος, στη διατήρηση και διαχείριση παράκτιων ζωνών και τοπικών πόρων, καθώς και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αφετηρία και τερματισμός ήταν το Λιμάνι Μεσολογγίου ενώ η διαδρομή περιελάμβανε: οδός Κύπρου, επαρχιακή οδός Αιτωλικού-Μεσολογγίου, διέλευση 1ης πολυτοξοτής γέφυρας Αιτωλικού, κυκλική περιμετρική πορεία νησίδας Αιτωλικού, μουσείο Βάσως Κατράκη, διέλευση 1ης πολυτοξοτής γέφυρας Αιτωλικού προς Μεσολόγγι, Φορέας Διαχείρισης λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού, διακλάδωση επαρχιακής οδού Μεσολογγίου-Αιτωλικού, είσοδος παραλιακής οδού Μεσολογγίου. 

Παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, Αντιπεριφερειάρχες και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Από τον δήμο Μεσολογγίου δεν υπήρχε εκπροσώπηση, ενώ και η συμμετοχή ήταν ελάχιστη. Παρόλο που το Μεσολόγγι είναι η πόλη του ποδηλάτου  δεν υπήρχε συμμετοχή των ντόπιων.

Στην διαδρομή συμμετείχαν και δυο πανελλήνιοι πρωταθλητές ποδηλάτου. Επρόκειτο για μια σημαντική εκδήλωση που όμως δεν τιμήθηκε όπως έπρεπε.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία