Αγγελίες    Επικοινωνία

Τιμήθηκε η Εργατική Πρωτομαγιά στο Μεσολόγγι

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε προκειμένου να τιμηθεί η εργατική πρωτομαγιά.

Η συγκέντρωση δεν ήταν μεγάλη ωστόσο είχε παλμό και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες που καυτηρίασαν την κυβερνητική πολιτική που πλήττει τους εργαζομένους τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου και άλλων συλλόγων και σωματείων εργαζομένων, κατέθεσαν λίγα λουλούδια στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης και προχώρησαν προς τον Κήπο των Ηρώων κάνοντας το ίδιο στον Τύμβο των Ηρώων.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

 

Τo Δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου

 

Πραγματοποιήθηκε εχθές ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς παρουσία του Νομαρχιακού Τμήματος Αιτ/νιας- ΑΔΕΔΥ όπου ο πρόεδρος κ. Τσάμης Δημήτρης εκφώνησε το λόγο του μπροστά από το χώρο του Εργατικού κέντρου Μεσολογγίου, της Υποψήφιας Νομαρχιακής Συμβούλου Αυδή Καλλιρόη, του Υποψήφιου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Σκαρμούτσου Παντελή, των πρώην Δημάρχων της πόλη μας Αναγνωστόπουλου Γιάννη και Κατσούλη Παναγιώτη, του Αν. Διοικητή Νοσοκομείου Μεσολογγίου Παπαδόπουλου Παναγιώτη, του Συλλόγου Α’ ΕΛΜΕ Αιτ/νιας, του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου, του προέδρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ατσαλάκη Γιάννη, την εκπρόσωπο από την «Κοινότητα Μεσολογγίου» Δασκαλή Όλγα, το Σύλλογο Υδραυλικών Μεσολογγίου και του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. και Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου εκφώνησε το λόγο του χαιρετίζοντας τη μεγάλη ιστορική μέρα της εργατικής τάξης μας και στο τέλος, έθεσε προς ψήφιση το ψήφισμα του Διοικητικού συμβουλίου για την 1η Μάη 2019, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από τους παρευρισκομένους.

Έπειτα, ακολούθησε πορεία και κατάθεση στο άγαλμα πεσόντων της Εθνικής Αντίστασης 1941 - 1944 στη Πύλη από τον εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ, Κούστα Κων/νο και από τον πρόεδρο του Ε.Κ.Μ. Πλάκα Σπυρίδων.  Στη συνέχεια, στο Κήπο των Ηρώων ακολούθησε κατάθεση από τον πρόεδρο του Ε.Κ.Μ. Πλάκα Σπ..

Ας είναι η φετινή Πρωτομαγιά η αφετηρία για την διεκδίκηση του δικαιώματός μας στη ζωή με το πλήρες νόημα της.

 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Μ.

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία