Αγγελίες    Επικοινωνία

Συμμετοχή του 1ου ΚΔΑΠ ΜΕΑ στην έκθεση ζωγραφικής των παιδιών με αναπηρία

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πανελλήνιας έκθεσης ζωγραφικής των ΚΔΑΠ ΜΕΑ με τίτλο: «Ταξιδεύοντας με τα Πανιά της Φαντασίας» στο Διατηρητέο κτίριο Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος στην Πάτρα. Ο τίτλος της έκθεσης επιλέχθηκε με αφορμή τους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα τον Αύγουστο του 2019. Η ημερομηνία εγκαινίων ταυτίζεται με την παγκόσμια ήμερα ζωγραφικής.

Στην έκθεση συμμετείχαν 40 ΚΔΑΠ ΜΕΑ από όλη την Ελλάδα με συνολικά 45 έργα τέχνης, τα όποια θα βρίσκονται αναρτημένα στον εκθεσιακό χώρο έως και την 15η Μαΐου. Κατά την έναρξη των εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος του ΚΟΠΗΔ Θόδωρος Τουλγαρίδης, η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν» Ελένη Μπούκλη και ο υπεύθυνος του 1ου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ι.Π. Μεσολογγίου Θανάσης Χρας. Στην συνέχεια η χορωδία του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν» ερμήνευσαν τραγούδια και την εκδήλωση έκλεισε το Κουαρτέτο Εγχόρδων του δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Το 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μεσολογγίου συμμετέχει με δύο έργα τέχνης με τίτλους «Η Χαρά των Παιδιών» και «Ένας Κόσμος για Όλους». Τα παιδία  και το προσωπικό εργαστήκαν εντατικά για περισσότερο από δύο μήνες και τα σχόλια που αποσπάστηκαν ήταν θετικά. 

Το 1ο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μεσολογγίου επιδοκιμάζει κάθε προσπάθεια που αφορά το άνοιγμα των δομών ειδικής αγωγή προς την κοινωνία, καθώς επίσης χαιρετίζει θετικά την συνεργασία μεταξύ των δομών και αναμένεται με χαρά η επομένη εκδήλωση!

 

 

Εκ της διευθύνσεως

του 1ου ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μεσολογγίου

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία