Αγγελίες    Επικοινωνία

Πραγματοποιήθηκε το bazaar του Ειδικού Γυμνάσιου - Λυκείου Μεσολογγίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Υλοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/04/2019 με απόλυτη επιτυχία, όχι μόνο ως προς την οικονομική ενίσχυση αλλά κυρίως ως προς την συμμέτοχη του κόσμου, το πρώτο bazaar του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνάσιου – Λυκείου Μεσολογγίου στον χώρο του Eleven Drink & Dine.

Ευχαριστούμε θερμά όλους συνδημότες μας που παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Ευχαριστούμε τους γονείς και τους μαθητές που ήταν εκεί. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας αλλά και άλλους εκπαιδευτικούς και διευθυντές των σχολείων του δήμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς μας Nikolas Ntoumas και Κρομμύδα Χαράλαμπο για την οργάνωση, επιμέλεια και στήσιμο του bazaar. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Τζίνα Σκαρμούτσου που για άλλη μια χρονιά, όπως κάνει από την πρώτη μέρα ίδρυσης του σχολείου, δωρίζει και εκθέτει τις δημιουργίες της για την στήριξη του σχολείου μας.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ευθύμιο (Θύμιο) Δενδρινό που έκανε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση, νομίζουμε η πρώτη στα τοπικά χρονικά, και θα εξακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση και ευχαριστήριο.
Η στήριξη όλων σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίσαμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Εκ της διευθύνσεως

Πηγή από τη σελίδα στο φβ
"Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Μεσολογγίου"

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία