Αγγελίες    Επικοινωνία

Μεσολόγγι. Το περισσότερο χειροκρότημα για την Μακεδονία... (288 φωτό - video)
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη εκπροσώπησε την κυβέρνηση ο Θ. Μωραΐτης 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, αλλά κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας έγινε η παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μάρτιου στο Μεσολόγγι.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Υποδομών, Θάνος Μωραΐτης, ενώ παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου. Ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Στρατού των Σωμάτων Ασφαλείας, συλλόγων και φορέων, αλλά και πλήθος κόσμου, παρακολούθησαν την παρέλαση χειροκροτώντας τους μαθητές που πέρασαν με καμάρι.

Το πιο θερμό χειροκρότημα εισέπραξαν όμως οι φιλαρμονικές «Ιωσήφ Ρωγών» και «Διονύσιος Σολωμός», που παιάνιζαν το «Μακεδονία Ξακουστή», καθώς και ο Στρατός συγκινώντας τον κόσμο. Κάποιοι μάλιστα τους έραναν με ροδοπέταλα.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η ισχυρή αστυνομική δύναμη που είχε δημιουργήσει έναν κλοιό πίσω, αλλά και μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, ενώ αστυνομικοί βρίσκονταν σε πολλά σημεία των γύρω δρόμων. Ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων πολλών ετών υπό τον φόβο αποδοκιμασιών του κόσμου για την Συνθήκη των Πρεσπών.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία