Αγγελίες    Επικοινωνία

Οι Β' Χαιρετισμοί στα Μούσουρα Μεσολογγίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μέσα σε κλίμακα κατάνυξης και θρησκευτικής ευλάβειας τελέστηκε η ακολουθία των Β ' Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μούσουρων Μεσολογγίου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμά.

Ο Σσος κήρυξε το Θείο Λόγο δίνοντας έμφαση στο νόημα των "Χαιρετισμών" και πως βρίσκει αυτό εφαρμογή στην καθημερινότητα των πιστών. Ακολούθως ο Σσος τέλεσε την Χειροθεσία σε Αναγνώστη τον Ιεροψάλτη του Ναού κ. Παντελεήμωνα Ρήγα. Τον κανόνα των Χαιρετισμών έψαλλαν μέλη της χορωδίας Ιεροψαλτών "Αρχιδιάκονος Άνθιμος" Περιοχής Μεσολογγίου.

Τέλος ο προϊστάμενος και εφημέριος του Ναού Αιδαισιμότατος π. Αθανασιος Ρουστάνης ο οποίος με αρτιότητα και βυζαντινή ιεροπρέπεια επιμελήθηκε τα του Ναού. Ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την λαμπρή του παρουσία και όλους τους πιστούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της καμπάνας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία