Αγγελίες    Επικοινωνία

Κοπή πίτας για την Α' ΕΛΜΕ Αιτ/νίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/2/2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, την οποία ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Κολοκούρας.

Σε γνωστό κέντρο του Μεσολογγίου δεκάδες συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν, να συζητήσουν αλλά και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους ορχήστρας λαϊκής μουσικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ συνάδελφος Σπύρος Ψαρράς.

Τυχερή του φλουριού η Χριστίνα Σταματάτου, στην οποία δόθηκε το βιβλίο «Η τριλογία του Αλμυρά», του Χ. Μοσχονά ενώ ο συνάδελφος εκπαιδευτικός και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης περιοχής Μεσολογγίου Δημήτρης Τσάμης ήταν ο τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς και κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ευχόμαστε στους μαθητές των σχολείων μας και σε όλους τους συναδέλφους Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία! Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο μας για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

Για την Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Ο Πρόεδρος
Κατσαρός Κώστας
Ο Γραμματέας
Κούστας Κώστας

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία