Αγγελίες    Επικοινωνία

Βραδιά γλεντιού στο Ευηνοχώρι με άρωμα Λαογραφικού Συλλόγου "Άγιος Ιωάννης"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ήταν ο Ετήσιος Χορός του Μποχωρίτικου Συλλόγου που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς κεφιού όσο και συμμετοχών.

Η φιλόξενη παραδοσιακή ταβέρνα του Μαντουβάλα γέμισε από νωρίς από συγχωριανούς, φίλους και μέλη του Συλλόγου που απόλαυσαν το πλούσιο μενού της βραδιάς και γλέντησαν με τη καρδιά τους σ’ αυτό το όμορφο Μποχωρίτικο γλέντι.

Τη βραδιά άνοιξε ο χαιρετισμός των μελών του Συλλόγου και η κοπή Βασιλόπιτας των δύο απ’ τα τμήματά του, το ‘’ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ’’ & το ‘’ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ’’.

Ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου κ. Δασκαλάκης Πάνος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη βραδιά, αναφέρθηκε στα τμήματα του Χορευτικού και της Γυμναστικής που με τους Δασκάλους τους κ.κ. Βίκυ Νούλα και Άγγελο Σταμάτη έχουν γράψει τις πιο όμορφες σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο καθώς επίσης και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Καρβέλη Σπύρο, Καραπαπά Γιώργο, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο Πνευματικού Κέντρου κ.κ. Σκαρμούτσο Τάσο και Λαναρά Σόφη για την μεγάλη τους στήριξη και βοήθεια αλλά και συνεργασία στις δράσεις του Συλλόγου.

Παρόντες σ’ αυτή την όμορφη βραδιά που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου ‘’ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ’’ ήταν οι εκπρόσωπου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ.κ. Καρβέλης Σπύρος, Καραπαπάς Γιώργος, Κοντογιάννης Γιώργος, ο πρώην Νομάρχης κ. Σταμάτης Δημήτρης με πολυπληθή ομάδα συνεργατών του και αρκετοί υποψήφιοι εν όψη εκλογών, οι οποίοι απόλαυσαν αυτή τη Μποχωρίτικη βραδια και γλέντησαν μαζί μας…

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία