Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Αρχαιολογική Υπηρεσία εγκαινίασε την καινούργια της στέγη (40 φωτό)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τα εγκαίνια της νέας στέγης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο με την παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλιζάκη.

Το ροζ κτίριο πέρασε στα χέρια του Υπουργείου Πολιτισμού μέσω της διαδικασίας της πώλησης, παραχώρησης και μεταβίβασης από τον αείμνηστο Διονύση Λιβανό ο οποίος  το είχε αγοράσει από την οικογένεια Τρικούπη, ανακαινίστηκε και πλέον η Αρχαιολογική Υπηρεσία στεγάζεται σε έναν αξιοπρεπή και καλαίσθητο χώρο.

Παρών ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σπήλιος Λιβανός ο οποίος εξέφρασε την συγκίνησή του βλέποντας το σπίτι της οικογένειάς του να αποκτά έναν σημαντικό ρόλο. Τον αγιασμό έκανε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ενώ παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος.

Επίσης παραβρέθηκαν: ο προϊστάμενος της Εφορίας Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων κ. Παπανδρέου, ο καθηγητής Παναγιώτης Κοντός, οι βουλευτές Αιτωλ/νίας, Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου, οι  δήμαρχοι Ναυπακτίας και Θέρμου, Τάκης Λουκόπουλος και Σπύρος Κωνσταντάρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Βασίλης Σπυρόπουλος, που προσέφερε τα φαγητά του μπουφέ που ακολούθησε μετά το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, εκπρόσωποι του στρατού, της αστυνομίας, του λιμενικού, άλλων αρχών και φορέων.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία