Αγγελίες    Επικοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η 2η ενημερωτική συνάντηση της "Πνοής"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος ΠΝΟΗ πραγματοποίησε το Σάββατο 09/02/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο την 2η ενημερωτική του συνάντηση με θέμα: Ενυδάτωση και αθλητική απόδοση.

Ο ομιλητής μας, Κος Μάκης Μελισσαράτος, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ανέπτυξε διεξοδικά το θέμα τονίζοντας τη σημασία του νερού στην ανθρώπινη υγεία και την πληθώρα επιλογών που έχουμε στη διάθεσή μας προκειμένου να ενυδατώσουμε σωστά τον οργανισμό μας, όπως είναι οι φυσικοί χυμοί, τα ροφήματα, οι φρουτοσαλάτες, τα αφεψήματα, τα smoothies, οι σούπες λαχανικών κ.α Το αίσθημα της δίψας εμφανίζεται στον οργανισμό όταν είναι ήδη αφυδατωμένος, για το λόγο αυτό και για πολλούς ακόμη η τακτική λήψη υγρών είναι επιβεβλημένη. Για να διατηρηθεί η ομοιόσταση, η βέλτιστη λειτουργία του σώματος και η απόδοση, οι αθλητές θα πρέπει να εφαρμόζουν στρατηγικές διαχείρισης υγρών που διατηρούν τη σωστή ενυδάτωση, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας, γονείς και αθλητές, για την παρουσία τους καθώς και το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο GRAND FAMILY - Κατσούπης Βασίλειος, που μας πρόσφερε υγιεινά και γευστικά σνακ!

Εκ της Διοικήσεως

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία