Αγγελίες    Επικοινωνία

Συγκίνηση στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Μεσολογγίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 07/02/2019

 

Την πρωτοχρονιάτικιη βασιλόπιτα έκοψε το ΚΑΠΗ Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, στο Ραδιομέγαρο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν γύρω στα 200 άτομα - μέλη του ΚΑΠΗ που γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα. Ανάμεσά τους και μέλη του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου, που συμμετέχουν πάντοτε σε κάθε εκδήλωση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς, Τάσος Σκαρμούτσος, ο οποίος καλωσόρισε το νυν πρόεδρο, Σπύρο Ψιλογιάννη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μ’ ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει το προσωπικό του ΚΑΠΗ, το οποίο περιείχε όλες τις δράσεις του 2018 με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη, καθώς το 2018 υπήρξε μια πολύ δημιουργική χρονιά, εκτός των ημερίδων που έλαβαν χώρα στο ΚΑΠΗ, το τριήμερο φεστιβάλ άνοιξε τις πύλες του με τεράστια επιτυχία, μας ανέφερε η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, η ψυχολόγος Κάκου Μαρία.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία