Αγγελίες    Επικοινωνία

Κοπή πίτας από το Μελισσοκομικό Σύλλογο Αιτ/νίας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο χορός του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, στην αίθουσα «ΑΛΙΚΥΡΝΑ» στον Αγ. Θωμά, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πλήθος κόσμου, μελισσοκόμοι και μη, τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογό μας. Μεταξύ αυτών ήταν ο Αντιδήμαρχος κος Καρβέλης Σπύρος, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του δημάρχου κου Καραπάνου Ν., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μπαλαμπάνης Δημήτριος και ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ 4ης Γ.Ε. Λάμπρος Σταθόπουλος.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος κος Μπαλαμπάνης Νίκος, μεταφέροντας κι αυτός με την σειρά του τις ευχές και την στήριξη τού Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος κου Κατσιφάρα Απ., αλλά και ο Περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας κος Κούστας Κωνσταντίνος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κος Κούστας είναι πάντα δίπλα μας, ανταποκρινόμενος σε ό,τι του έχουμε ζητήσει έως τώρα, δίνοντας δε, το παρών και σε όλα σχεδόν τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογος.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Νικολάου Δημήτρης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων δράσεων και ενημέρωσε εν τάχει για τα μελλοντικά σχέδια, από τα οποία, πολλά θα απευθύνονται στους καταναλωτές. Ευχήθηκε σε όλους καλύτερη χρονιά με πολλά μέλια, προχωρώντας εν συνεχεία, στην κοπή της πίτας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την ορχήστρα να έχει το πρώτο λόγο. Με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι αργά οι παρευρισκόμενοι.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία