Αγγελίες    Επικοινωνία

Με πολλά δώρα η πίτα των εργαζομένων του νοσοκομείου (φωτορεπορτάζ)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του νοσοκομείου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι εργαζόμενοι της νοσηλευτικής μονάδας, παρουσία του Διοικητή Π. Παπαδόπουλου.

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους εργαζομένους για τον σχεδιασμό του σχετικά με την εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου και τις υπόλοιπες ενέργειες αναβάθμισης του νοσοκομείου.

Η πίτα των εργαζομένων συνήθως δεν περιλαμβάνει φλουρί αλλά κατόπιν κλήρωσης οι τυχεροί παίρνουν δώρο 50 ευρώ ο καθένας. Φέτος τα δώρα ήταν 4, ενώ ο Διοικητής έδωσε άλλα δυο, που περιελάμβαναν από μια διαμονή σε γνωστά ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής, που επίσης κληρώθηκαν.

Εν τω μεταξύ το ένα από τα δώρα του Σωματείου κέρδισε εργαζόμενος, ο οποίος έχει μετακινηθεί στο νοσοκομείο Αγρίνιου. Με την ευκαιρία αυτή το Σωματείο ζήτησε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων Π. Σκαρμούτσου, που ήταν παρών, την επιστροφή του υπαλλήλου στην θέση του.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία