Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο "Άγιος Ιωάννης" έκοψε την πίτα του

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την Πίτα του έκοψε ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», παρουσία δεκάδων φίλων, συγχωριανών μας και μελών του…

Μια όμορφη εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο και τους Αντιδημάρχους του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μπαλαμπάνης, ο Πρόεδρος Ευηνοχωρίου κ. Νίκος Ψεύτης, ο πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος βουλευτής κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Λύρος, και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της περιοχής μας.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨ κ. Δασκαλάκης Πάνος, αναφέρθηκε στο σπουδαίο και ποιοτικό έργο που παράγει ο Σύλλογος τόσο από άποψη εκδηλώσεων όσο και στην αναβίωση των εθίμων του τόπου μας, αλλά και στη σημαντική βοήθεια και στήριξη που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια απ’ τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, ευχαριστώντας προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Καραπαπά Γιώργο και Σπύρο Καρβέλη, τον Πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κ.κ. Τάσο Σκαρμούτσο και Σόφη Λαναρά, καθώς και τον Πρόεδρο Ευηνοχωρίου κ. Νίκο Ψεύτη.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος Ευηνοχωρίου, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λύρος, τονίζοντας όλοι την μεγάλη δράση και προσφορά του Συλλόγου στον τόπο μας, ευχόμενοι να εξακολουθήσει να είναι πάντα μπροστάρης και να προβάλλει το Ευηνοχώρι με τις τόσες πολλές δράσεις του.

Ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" κ. Δασκαλάκης Πάνος με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. απένειμε τιμητική – αναμνηστική πλακέτα στον συνταξιούχο ταχυδρόμο του χωριού μας Μπάμπη Καραπαπά, για την προσφορά αλλά και την αγάπη του στον τόπο μας, σε μια ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα και όλοι χειροκρότησαν αναγνωρίζοντας την προσφορά του.

Η συνέχεια ήταν για τους Αρματωμένους τ’ Αη Γιαννιού, που γιόρτασαν τον Χειμωνιάτικο Αη Γιάννη με ζουρνά και νταούλι, νόστιμους μεζέδες και βέβαια πολύ χορό….

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία