Αγγελίες    Επικοινωνία

Γεμάτη εκδηλώσεις η Έκθεση (φωτορεπορτάζ)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα: Μεσολογγίου «Άγιος Συμεών», Ευηνοχωρίου «Άγιος Ιωάννης», Κατοχής «Αχελώος», Γυναικών Σταμνάς «Η Αγία Αγάθη», Άρτας «Ο Μακρυγιάννης», και Αμφιλοχίας, ξεκίνησε το κομμάτι της αναψυχής την Παρασκευή στο πλαίσιο της 3ης   Αναπτυξιακής Έκθεσης Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τραγούδια από τις ελληνόφωνες περιοχές της Κάτω Ιταλίας καθώς και ένα οδοιπορικό από την καλή ελληνική μουσική από το καλλιτεχνικό σχήμα του Φιλοκαλλιτεχνικού Συλλόγου Μεσολογγίου «Armonia Greca».

Νωρίτερα την ίδια ημέρα παρουσιάστηκαν σημαντικές ημερίδες από το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, μια δεύτερη για τον τουρισμό υγείας  τον ιαματικό τουρισμό και την ανάπτυξη της Αγίας Τριάδας με ομιλητή τον καθηγητή δερματολογίας Κών/νο Κουσκούκη. Μια επίσης ενδιαφέρουσα ημερίδα ήταν η παρουσίαση του  προγράμματος Leader  της Αιτωλικής Αναπτυξιακής με βασικό ομιλητή τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία