Αγγελίες    Επικοινωνία

Αγρυπνία στον Ι.Ν. Απ. Παύλου για τον Άγιο Μηνά
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Του Σπύρου Συμεών

 

Με μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μηνά του Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργού στο I.N. Αποστόλου Παύλου Μεσολογγίου όπου πραγματοποιήθηκε ιεράν αγρυπνίαν κατά το αγιορείτικο τυπικό με την συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Η αγρυπνία ξεκίνησε περί της 19:30 το απόγευμα της Τρίτης 10 Νοεμβρίου και περατώθηκε περι της 01:00 πρωινής της 11ης Νοεμβρίου. Κατά την διάρκεια της Ιεράς αγρυπνίας τέθηκε προς προσκύνησιν τεμάχιον ιερού λειψάνου του Αγίου Μηνά το οποίο παρέμεινε μέχρι και τις 12:00 της Τετάρτης προς προσκύνησιν στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου. Σύσσωμο το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου όπου καθηγητές και μαθητές επισκέφτηκαν τον Ναό προκειμένου να προσκυνήσουν το χαριτόβρυτο λείψανο του Αγίου το πρωί της Τετάρτης.

Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας δόθηκε κέρασμα προς όλους τους συμμετέχοντες πιστούς στο αρχονταρίκι του Ιερού Ναού καθώς και μία εικόνα του Αγίου Μηνά που παρίστανε την θαυματουργική διάσωση του υπηρέτη ενός πλουσίου. Άγιε Μηνά Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργέ πρέσβευε υπέρ ημών.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία