Αγγελίες    Επικοινωνία

Το Ευηνοχώρι συμμετείχε στη «Γιορτή Τράτας» στην Κάτω Βασιλική
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Γιορτή Τράτας" που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικής, το Ευηνοχώρι εκπροσωπήθηκε απ’ τον Λαογραφικό Σύλλογο "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" με το Χορευτικό Ευηνοχωρίου, προσκεκλημένο στις εκδηλώσεις για να παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς απ’ την περιοχή μας, μαζί με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ζευγαρακίου και το Χορευτικό Τμήμα του.

Άψογη και θερμή η φιλοξενία που απολαύσαμε όλοι μας απ’ τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικής αλλά και απ’ τους κατοίκους που καταχειροκρότησαν τα χορευτικά τμήματα στην υπέροχη παράστασή τους….

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαλμάς Χρήστος, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους κ.κ. Χριστίνα Σιάσου και Πάνο Δασκαλάκη για την παρουσία των χορευτικών τμημάτων των Συλλόγων τους και ακολούθησε μια βραδιά πλούσια σε δημοτική παράδοση και λεβέντικους χορούς απ’ το Χορευτικό Ευηνοχωρίου και το Χορευτικό Ζευγαρακίου με τις υπέροχες παραδοσιακές φορεσιές τους δίπλα στην όμορφη παραλία….

Ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικής τόσο για τις δραστηριότητές τους όσο και για την φιλοξενία τους, καθώς επίσης και για την ευκαιρία που του δόθηκε να ανταμώσει δύο πολύ καλούς του φίλους , άξιους και ταπεινούς εργάτες της δημοτικής μας παράδοσης….

Τον Χρήστο Βαλμά και την Χριστίνα Σιάσου…

Συγχαρητήρια στους Συλλόγους για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν στον τόπο μας , αλλά και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην οικογένεια Κώστα Θωμόπουλου για την υποδοχή του Χορευτικού Ευηνοχωρίου, καθώς επίσης και στον Δάσκαλό μας κ. Αποστόλη Τασιούλη και σε όλα τα μέλη του Χορευτικού Ευηνοχωρίου….

Η συνέχεια βέβαια ανήκε στα “παιδιά” των χορευτικών όπου διασκέδασαν με τη ψυχή τους δίπλα στην ακροθαλασσιά και βέβαια δεν έχασαν την ευκαιρία για μεταμεσονύκτιες βουτιές στην καθαρή θάλασσα της Βασιλικής....

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Μεσολογγίου κ. Μαστρανδρέου Γιάννη για την βοήθειά του , αλλά και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου κ. Πλάκα Σπύρο για την πολύτιμη βοήθειά του στις φετεινές παρουσιάσεις του Χορευτικού Ευηνοχωρίου....

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία