Αγγελίες    Επικοινωνία

Μαθητές του Λεωνίδα Μπούα τίμησαν τον δάσκαλό τους
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Φεγγαροβραδιά ονειρεμένη στο Ραδιομέγαρο με όμορφη μουσική

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 02/08/2018

Aρκετοί από τους μαθητές του αξέχαστου μαέστρου Λεωνίδα Μπούα συμμετείχαν στην βραδιά τιμής και μνήμης της μεγάλης μουσικής του κατάρτισης.

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της πόλης μας διοργάνωσε την όμορφη επετειακή βραδιά στον προαύλειο χώρο του Ραδιομεγάρου παρουσία εκατοντάδων Μεσολογγιτών. Κλήθηκαν οι γνωστοί μουσικοί της περιοχής μας Βαγγέλης Μιμμής, Δημ. Νικολάου και Δημ. Μανωλάτος που διδάχθηκαν από τον Λ. Μπούα, αλλά και οι Ευγενία Γρέντζελου, Θ. Θεοφιλάτος, Π. Μαμασούλας Σπ. Κούστας, Α. Μελισσαράτος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό σύνολο που έκανε την βραδιά να κυλήσει μοναδικά. Υπό το φως της πανσελήνου ακούστηκαν αξέχαστα τραγούδια και όχι μόνο καθώς η Νίκη Παξινού χόρεψε με τον παρτενέρ της υπό τους ήχους της φιλαρμονικής Ιωσήφ Ρωγών.

Παρούσα ήταν και η Βασιλική, σύζυγος του Λ. Μπούα, η οποία ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην τιμητική εκδήλωση, χόρεψε το ζεϊμπέκικο που άρεσε στον σύζυγό της και τραγούδησε!

Ο Λεωνίδας Μπούας έκλεισε 20 χρόνια που "έφυγε" από κοντά μας και άφησε εποχή στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας. Δίδαξε εκατοντάδες μουσικούς και αρκετοί σήμερα έχουν ακολουθήσει την δική τους πορεία.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ένα μεγάλο μπράβο στους συμμετέχοντες. 

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία