Αγγελίες    Επικοινωνία

Μουσικές και χοροί του κόσμου στο Θεατράκι (100 φωτό)
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Λιγοστός ο κόσμος στην πρεμιέρα του 2ου Φολκλορικού Φεστιβάλ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με ισχνή προσέλευση αρχικά, που στη συνέχεια πύκνωσε κάπως, έγινε χτες η πρεμιέρα του 2ου Φολκλορικού Φεστιβάλ, στο Θεατράκι του λιμανιού Μεσολογγίου.

Οι χορευτές από Ελλάδα, Κίνα και Μεξικό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποζημίωσαν με τις φιγούρες τους, τους παρευρισκόμενους. Αρχικά ξεκίνησαν τα τμήματα του Αγίου Ιωάννη Ευηνοχωρίου και του «Αχελώου» Κατοχής και στη συνέχεια πήραν την σκυτάλη οι Μεξικάνοι και οι Κινέζοι χορευτές με μουσικές της Λατινικής Αμερικής και της Άπω Ανατολής αντίστοιχα.

Στην αρχή χαιρέτισε την εκδήλωση η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σόφη Λαναρά ενώ ελάχιστα ήταν τα μέλη της δημοτικής αρχής που παρευρέθηκαν (Τάσος Σκαρμούτσος, Άντζελα Καζαντζή, Ανδρέας Σπανός).

Αρκετοί θεατές πάντως και αναγνώστες της ΑΙΧΜΗΣ μας επισήμαναν την κακή κατάσταση του θεάτρου (βλέπετε φωτό με σπασμένα παράθυρα και λερωμένα καθίσματα) ενώ σε γενικότερη άσχημη κατάσταση βρίσκεται και η πέριξ περιοχή.

Σε λίγη ώρα ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ με άλλα τέσσερα χορευτικά, του δήμου, της «Αγίας Αγάθης» Σταμνάς και από Φιλιππίνες και Αργεντινή.

Οι φωτό είναι από τον Paparazzi.

Φωτογραφίες

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία