Αγγελίες    Επικοινωνία

Σε όμορφο κλίμα η πίτα του Πνευματικού Κέντρου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την καθιερωμένη πίτα του έκοψε και το Πνευματικό Κέντρο Μεσολογγίου, πριν λίγο, στα γραφεία του επί της οδού Ραζηκώτσικα.

Παρουσία του δημάρχου, του Δ.Σ. του νομικού προσώπου και φυσικά των εργαζομένων έλαβε χώρα μια όμορφη εκδήλωση σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Ο πρόεδρος Δημ. Μπουσμπουρέλης προλόγισε πριν κόψει την πίτα, καλωσορίζοντας όλους και τονίζοντας πως το έργο που παράγεται είναι προϊόν ομαδικής εργασίας γι’ αυτό και ευχαρίστησε το σύνολο του προσωπικού. Δήλωσε δε ότι πλέον το μέλλον προμηνύεται καλύτερο καθώς το νομικό πρόσωπο έχει απαλλαγεί από τα βάρη και τα χρέη του παρελθόντος και μπορεί πιο εύκολα να υλοποιήσει τις δράσεις που επιθυμεί.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος εξέφρασε κι αυτός ευχαριστίες σε όλους όσοι εργάζονται για την επίτευξη των σκοπών του Π.Κ. Δήλωσε ικανοποιημένος από το έργο που επιτελείται σε πολιτισμό και αθλητισμό και γνώστης των προβλημάτων που υπάρχουν όπως για παράδειγμα η έλλειψη προσωπικού. Προς τούτο θα διατεθούν άμεσα δύο υπάλληλοι από την ΔΕΥΑΜ για τα Μουσεία ώστε να είναι ανοιχτά. Και τούτο διότι διαπίστωσε αύξηση της επισκεψιμότητας λόγω της Ιόνιας Οδού και της διαφήμισης που γίνεται και πρέπει τα αξιοθέατα της πόλης να είναι προσβάσιμα στον επισκέπτη. Επίσης γνωστοποίησε πως φέτος θα υλοποιηθούν μεγάλες παρεμβάσεις ενώ ζήτησε την συνεργασία όλων για την βελτίωση των Γιορτών Εξόδου, σε μια καθοριστική χρονιά όπως η φετινή λόγω της συνεισφοράς και της ΕΡΤ στην κάλυψή των.

Τέλος, σύντομη τοποθέτηση έκανε και η προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών, Τιμόκλεια Ντάνου η οποία δήλωσε ότι το επίπεδο των Παιδικών είναι πολύ υψηλό, χαιρέτισε την αναφορά του δημάρχου σε προσλήψεις προσωπικού στους Σταθμούς ενώ συμπέρανε και η καλή συνεργασία με την δημοτική αρχή αποφέρει καρπούς.

Η βασιλόπιτα και τα άλλα φαγητά που είχαν ετοιμαστεί ήταν προσφορά των Παιδικών Σταθμών.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία