Αγγελίες    Επικοινωνία

Χαρούμενες φωνές και παιδικά χαμόγελα στο Σελίβειο (φωτορεπορτάζ)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με παιδικές φωνές γέμισε σήμερα το Σελίβειο Γηροκομείο, λόγω της επίσκεψης της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου.

Αφορμή στάθηκε η ιδέα που είχαν οι υπεύθυνοι του Γηροκομείου να διοργανώσουν τη συγκεκριμένη δράση, η οποία κιόλας θα αποτελέσει ετήσια καθιέρωση. Θα επιλέγεται δηλαδή κάθε χρόνο ένα σχολείο της πόλης για να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ιδρύματος.

Η αρχή έγινε λοιπόν με το 1ο Δημοτικό, το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα των υπευθύνων του γηροκομείου. Η εκδήλωση περιελάβανε ακόμη κι ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με κάλαντα και χαρμόσυνα τραγούδια.

Για αρκετή ώρα ηλικιωμένοι και παιδιά έγιναν… ένα ανταλλάσσοντας κάρτες και ευχές, ενώ στη συνέχεια το προσωπικό του ιδρύματος προσέφερε γλυκίσματα στα παιδιά.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει, ακόμα μια φορά, πως στις παιδικές ψυχές βρίσκεται η ανιδιοτελής και άδολη αγάπη, πράγμα που μας συγκινεί όλους.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία