Αγγελίες    Επικοινωνία

Αγιασμός στο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «Aγγλοπαιδεία»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «αγγλοπαιδεία», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Κέννεντυ στο Μεσολόγγι.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν όλοι οι μαθητές του φροντιστηρίου συνοδευόμενοι πάντα από τους γονείς τους. Εκεί τους υποδέχτηκε η καθηγήτρια και διευθύντρια του κέντρου κα. Σοφία Σπυροπούλου μαζί με τη νέα συνεργάτιδα της από την Μεγάλη Βρετανία, την Rosie Lord.  «Ένας καινούριος κύκλος ανοίγει σήμερα. Οι στόχοι όμως που θέτουμε είναι και θα παραμείνουν πάντα ψηλά. Βασικό στοιχείο για εμένα είναι η άριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο για τους μαθητές μου και αυτό θα κάνω πάντα. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά και πολλές επιτυχίες. Η γνώση είναι δύναμη και γι’ αυτό δεν πρέπει να την εγκαταλείπουμε ποτέ...» δήλωσε η καθηγήτρια κα. Σοφία Σπυροπούλου. Τέλος η κα. Σπυροπούλου τόνισε ότι τα τμήματα θα εξακολουθήσουν να είναι ολιγομελή και ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις των διδάκτρων. Η βρετανίδα καθηγήτρια καλωσόρισε και αυτή με τη σειρά της τα παιδιά τα οποία την υποδέχτηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα και πολλές αγκαλιές και δήλωσε συγκινημένη που βρίσκεται σε αυτή την ιστορική πόλη. Ευχόμαστε κι εμείς στην κα. Σπυροπούλου καλή δύναμη για να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο της με την ίδια θέληση και τις ίδιες αξίες.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία