Αγγελίες    Επικοινωνία

Έξι χρόνια "Αγγλοπαιδεία"!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Όμορφη τελετή Αποφοίτησης Σπουδαστών του Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 15/06/2017

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου έκλεισε και φέτος η σχολική χρονιά για το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «αγγλοπαιδεία»

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η διευθύντριά του Καθηγήτρια Σοφία Σπυροπούλου υποδέχτηκε γονείς, μαθητές και φίλους σε μία ακόμη τελετή αποφοίτησης την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. Η κα. Σπυροπούλου τόνισε ότι κάθε εκπαιδευτική χρονιά στο κέντρο αγγλικής γλώσσας «αγγλοπαιδεία» είναι μοναδική θέτωντας συνεχώς ψηλότερους στόχους. Μίλησε επίσης για τη συνεχή προσπάθειά της στο να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα γιατί μόνον έτσι θα καταφέρουν να αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, πράγμα το οποίο φαίνεται μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες που φέρουν οι μαθητές της στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων της αγγλικής γλώσσας.

Η κα. Σπυροπούλου αναφέρθηκε επίσης στην συνεχή ανανέωση των παροχών με νέες ιδέες και πάντα με καινούριες προτάσεις. Μίλησε για την εκπαιδευτική εκδρομή που οργάνωσε το περασμένο καλοκαίρι για δεύτερη φορά στο Λονδίνο. Εκεί οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα στην αγγλική γλώσσα σε βρετανικό κολέγιο, να γνωρίσουν από κοντά την αγγική κουλτούρα καθώς και να επισκευτούν όλα τα φημισμένα αξιοθέατα του Λονδίνου. Τα παιδιά λοιπόν γέμισαν τις βαλίτσες τους με γνώσεις και αξέχαστες εμπειρίες – γεγονός που τους βοήθησε πολύ αφού παρατηρήθηκε τρομερή βελτίωση της επίδοσής τους τη φετινή χρονιά.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα η δικαστική και αναλυτική γραφολόγος – δικηγόρος Δρ. Ευδοξία Ζ. Φασούλα. Η κα. Φασούλα μίλησε για ένα θέμα που απασχολεί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Αναφέρθηκε αναλυτικά σε διαφορετικούς τρόπους γραφής και τι αυτοί συμβολίζουν μέσα από ποικίλα παραδείγματα. Το κοινό ενθουσιάστηκε και έτσι στο τέλος όλοι έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Η κα. Σπυροπούλου ευχαρίστησε την κα. Φασούλα ομολογώντας ότι η ομιλία της ήταν πολύτιμη για το κοινό και για την ίδια και της προσέφερε ένα συμβολικό δώρο για την ως άνω ομιλία.

Έπειτα, πριν την απονομή των διπλωμάτων η κα. Σπυροπούλου φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τους μαθητές της και τους γονείς τους που παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά τους και να τα μορφώνουν, δημιουργώντας τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Η απονομή των διπλωμάτων στους μαθητές από την Καθηγήτριά τους Σοφία Σπυροπούλου με τη σειρά από τις μικρότερες στις μεγαλύτερες τάξεις απετέλεσε άλλη μια συγκινητική στιγμή της βραδιάς. Οι σπουδαστές του κέντρου κατέκλυσαν ένας-ένας τη σκηνή του θεάτρου και καταχειροκροτήθηκαν απο το κοινό.

Δίνουμε συγχαρητήρια και ευχόμαστε στην κα. Σπυροπούλου να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο της με την ίδια θέληση και τις ίδιες αξίες.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία