Αγγελίες    Επικοινωνία

Με 400 καλλονές η κοπή πίτας της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Μεσολογγίου (170 φωτό)

Περισσότερες από 400 μοτοσικλέτες κατέκλυσαν το λιμάνι Μεσολογγίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μοτοσυκλετικής Λέσχης Μεσολογγίου. Μέλη λεσχών από όλη την Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο, αλλά και από αλλού έφθασαν στο Μεσολόγγι για να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση της λέσχης του Μεσολογγίου συνδυάζοντας και μια βόλτα καθώς και ο καιρός ήταν ευνοϊκός. Φυσικά όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για το Μεσολόγγι υποσχόμενοι ότι θα ξανάρθουν.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και τις καλύτερες ευχές του στους μοτοσικλετιστές, υποσχόμενος ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την δημιουργία πίστας motocross στον Εύηνο, όπως του ζήτησαν λίγο νωρίτερα τα μέλη της λέσχης. Ο κ. Καραπάνος ενημέρωσε ότι η προσπάθεια είχε ξεκινήσει με την ανάληψη των καθηκόντων του, όμως προέκυψε κάποια εμπλοκή που έβαλε φρένο.

Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Μεσολογγίου βράβευσε το μέλος της, Χρήστο Τομαρά, που τίμησε τόσο τη λέσχη όσο και το Μεσολόγγι με την πρώτη πανελλήνια θέση που κατέκτησε σε αγώνες motocross. Τις ευχές του έστειλε και ο Μητροπολίτης ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ διανεμήθηκαν και βιβλία για τον Άγιο Κοσμά προσφορά της Μητρόπολης. Την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι με μουσική,  σουβλάκια και άλλα εδέσματα, που ήταν προσφορά της Μεσολογγίτης Λέσχης αλλά και άλλων όπως του Αγρινίου.

Εκτός από τους ίδιους τους μοτοσικλετιστές στο λιμάνι βρέθηκαν και πολλοί ντόπιοι οι οποίοι θαύμασαν τις δίτροχες καλλονές, ενώ πολλοί ήταν και οι χορηγοί που στήριξαν την εκδήλωση.  

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Φωτογραφίες

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία