Αγγελίες    Επικοινωνία

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το "παιχνίδι της Εξόδου" / Όλη η πόλη στο ρυθμό του τεράστιου γεγονότος

Είκοσι οκτώ ομάδες με 160 άτομα, πολλά εκ των οποίων από διάφορες πόλεις της χώρας, συμμετέχουν από το πρωϊ στο παιχνίδι της Εξόδου με τίτλο «ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ – The game – Κεφάλαιο 1 – Η δολοφονία».

Πρόκειται για την διοργάνωση – για πρώτη φορά – ενός ξεχωριστού διαδραστικού παιχνιδιού πόλης! Στα πρότυπα των escape rooms, του κρυμμένου θησαυρού και των παιχνιδιών γρίφων σχεδιάσαμε ένα μοναδικό σενάριο που μεταφέρει τους παίκτες στο πολιορκημένο Μεσολόγγι του 1826.
Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος, έχουν ξεχυθεί στην πόλη και καλούνται να λύσουν μυστήρια, γρίφους, αινίγματα, να περάσουν δοκιμασίες και να συνδυάσουν πληροφορίες και στοιχεία ώστε να φτάσουν στο τέλος, ολοκληρώνοντας την αποστολή τους.

Το παιχνίδι διοργανώνεται από τον σύλλογο Φίλοι της Μουσικής «Δ. Σολωμό» και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Δείτε από το aixmi-news.gr αρκετά φωτογραφικά στιγμιότυπα των πρωταγωνιστών...

Φωτογραφίες

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία