Αγγελίες    Επικοινωνία

3.000 φοιτητές στην καλύτερη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 23/05/2019

 

Σε περίπου 3.000 φοιτητές σε ορίζοντα πενταετίας θα ανέρχεται η δυναµικότητα σε φοιτητές του Πανεπιστηµίου Πατρών σε ότι αφορά το Μεσολόγγι.

Σύµφωνα µε όσα ανακοινώθηκαν από το υπουργείο, κάθε χρόνο θα εισάγονται από 210 παιδιά στα τµήµατα Φυτικής Παραγωγής και Επιστήµης Βιοσυστηµάτων και 190 άτοµα στο τµήµα Ζωϊκής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών.

Ο αριθµός βέβαια είναι πολύ αισιόδοξος και αποµένει στην πράξη να φανεί εάν θα είναι πάνω από 1.500 - 2.000 οι φοιτητές στην πενταετία. Επίσης αναµένεται τα τµήµατα να είναι... ανδροκρατούµενα λόγω των κατευθύνσεών τους.

Στο Αγρίνιο οι φοιτητές των δύο τµηµάτων που ξεκινούν το Σεπτέµβρη ανέρχονται σε 1.750 και αναµένεται η λειτουργία ενός τµήµατος ακόµη. Οι κατευθύνσεις που «πέτυχε» το Αγρίνιο µε τις πιέσεις Βαρεµένου κ.λπ. είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικές µε εστίαση στην Τεχνολογία Τροφίµων και την Ιστορία - Αρχαιολογία…

Σ.Σ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία