Αγγελίες    Επικοινωνία

Με άδεια καθίσµατα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 23/05/2019

 

Στο Τρικούπειο µίλησε την περασµένη Παρασκευή ο Περιφερειάρχης ενώπιον ψηφοφόρων του και υποψήφιων περιφερειακών συµβούλων.

Η εκδήλωση άργησε να ξεκινήσει µιας και αρχικά η προσέλευση δεν ήταν µεγάλη ενώ και κατά την διάρκεια της οµιλίας του κ. Κατσιφάρα υπήρξαν πολλά άδεια καθίσµατα.

Σύµφωνα µε εκτιµήσεις το Μεσολόγγι δεν είναι και η καλύτερη περιοχή του Περιφερειάρχη και αυτό έχει διάφορες εξηγήσεις. Δεν δόθηκε ως πρωτεύουσα του νοµού η ανάλογη σηµασία, τα έργα της ΟΧΕ που διαφηµίζονται τέσσερα χρόνια ακόµη να ξεκινήσουν (τα περισσότερα απ’ αυτά) ενώ οι Μεσολογγίτες ακούν ξανά και ξανά για πακτωλό εκατοµµυρίων και αποτέλεσµα δεν βλέπουν.

Ύστερα το βεληνεκές των υποψηφίων περιφερειακών συµβούλων δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό ενώ την όλη κατάσταση δεν βοήθησε και η απουσία της χωρικής αντιπεριφέρειας εδώ και καιρό καθώς η κα Σταρακά είχε το µυαλό της στο Αγρίνιο.

Οι βόλτες µε φεγγάρι στην Τουρλίδα µε άρωµα ΕΣΠΑ δεν έγιναν πράξη και ο κόσµος πείθεται δύσκολα…

Χ.Ο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία