Αγγελίες    Επικοινωνία

Ανεβαίνει συνεχώς

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 23/05/2019

 

Με ιδιαίτερα θετικά σχόλια γίνεται καθηµερινά δεκτή η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαγεωργίου, υποψηφίου περιφερειακού συµβούλου µε τον Νεκτάριο Φαρµάκη, στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από την περιοχή Οινιαδών, που δεν είναι και η πολυπληθέστερη στην Αιτω/νία, η συνεχής του παρουσία σε όλο τον νοµό έχει κερδίσει της εντυπώσεις ώστε πολλοί να υποστηρίζουν ότι θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη στο ψηφοδέλτιο του Ν .Φαρµάκη.

Χαρακτηριστικά µας ανέφερε συνυποψήφιός του ότι «όπου και να πάω τον βρίσκω». Η µεθοδικότητα και η εργατικότητά του, είναι γνωστό ότι δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τοµέα, του δίνουν αρκετούς πόντους στην εκλογική µάχη. Βέβαια οι µυηµένοι αναφέρουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό αφού ο συγκεκριµένος είναι γνωστός για την συνδικαλιστική δράση του στο χώρο της ΔΑΠ στα φοιτητικά του χρόνια και έχει και µακροχρόνιους δεσµούς µε ηγετικά στελέχη της παράταξης (βλέπε Κ. Χατζηδάκη) µε ανεπτυγµένο δίκτυο υποστηρικτών σε όλη την περιφέρεια.

Κ.Κ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία