Αγγελίες    Επικοινωνία

Δεν µας διαφώτισε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 04/04/2019

 

Ενδιαφέρον βρήκε το σχόλιό µας περί των εκλογών στο χωριό του ο Θ. Μαυροµµάτης, αλλά δεν µπήκε στην ουσία.

Όπως έγραψε στο προσωπικό του λογαριασµό στο fb, «θα διαφηµίζω κάθε άποψη καλή η κακή που αφορά το πρόσωπο µου. Στο τέλος µας κρίνει όλους η κοινωνία!!». Καλό είναι να τα αναπαράγει για να γνωρίζουν και αρκετοί ετεροδηµότες τι γράφουν οι εφηµερίδες της πατρίδας τους, άλλωστε δεν κρίνονται µόνο οι πολιτικοί, αλλά και οι δηµοσιογράφοι.

Αντιπαρερχόµαστε βέβαια κάτι σαχλά σχόλια που έγιναν από κάτω από «φίλους του» (ελπίζουµε όχι καθ’ υπόδειξη) για να επανέλθουµε στην ουσία: Ισχύουν τα γραφόµενα ότι ο ίδιος βοήθησε για το ψηφοδέλτιο Καραπάνου στο Χρυσοβέργι; Εάν ναι, πως εξηγεί την αλλαγή στάσης δεδοµένης της τεράστιας κόντρας και όχι µόνο που είχαν οι δύο άντρες στο παρελθόν (θυµούµαστε πολύ χαρακτηριστικά και κάτι «αντιπαραθέσεις» κατά την επίσκεψη του Κ. Καραµανλή στην περιοχή...).

Και κάτι άλλο µιας και ήθελε να κατέβει και για υποψήφιος δήµαρχος. Πως κρίνει την θητεία της δηµοτικής αρχής και τα όσα βγαίνουν κατά καιρούς στην επικαιρότητα;

Η σταθερότητα στις απόψεις και η µη χρήση διπλωµατικής (ξύλινης) γλώσσας πρέπει να είναι προσόν και χαρακτηριστικό των νέων ανθρώπων. Ελπίζουµε και του φίλου Θανάση.

Μ.Ν.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία