Αγγελίες    Επικοινωνία

Δεν κρατά ουδέτερη στάση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 14/03/2019

Στην Αιτωλ/νία βρίσκεται επί αρκετές µέρες κάθε εβδοµάδα ο Σπήλιος Λιβανός που ως γνωστόν θα διεκδικήσει µια έδρα βουλευτή στις προσεχείς εκλογές.

Μάλιστα ετοιµάζεται και το σπίτι που είχε αγοράσει πίσω από τον Άγιο Σπυρίδωνα εδώ και πολύ καιρό και στο ισόγειο θα λειτουργεί το πολιτικό του γραφείο.

Ο κ. Λιβανός ελπίζει να κερδίσει σε συντριπτικό ποσοστό την εκτίµηση και την ψήφο των Μεσολογγιτών για να µπορέσει να διεκδικήσει µε αξιώσεις την είσοδο στην Βουλή. Όµως η στρατηγική του δεν ξέρουµε κατά πόσο θα αποδώσει καρπούς δεδοµένου ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από υποστηρικτές του Κ. Λύρου µε την ανοιχτή στήριξη που παρέχει στο Ν. Καραπάνο. «Πρόσφατα ερωτηθείς σχετικά µας είπε ότι το Μεσολόγγι έχει δήµαρχο τον Καραπάνο», µας έλεγε αναγνώστης που τον ξένισε η απάντηση. Και αυτό διότι από τον ίδιο χώρο προέρχεται και ο έτερος υποψήφιος και θα έπρεπε, λένε, να κρατά ουδέτερη στάση.

Χ.Ο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία