Αγγελίες    Επικοινωνία

Με επιμονή, υπομονή και εργατικότητα προχωρούμε αναζητώντας την ενημέρωση στα τρέχοντα θέματα του Δήμου. Είναι αυτή που θα μας φέρει σε ετοιμότητα την 1η Σεπτέμβρη για να αναλάβουμε τις ευθύνες του τόπου.

Οι προεκλογικές μας δηλώσεις είναι δεσμεύσεις για όλους μας και προς όλους. Θα είμαστε απέναντι σε κάθε φαυλότητα, πολιτική ανηθικότητα διαφθορά και αδιαφάνεια από όπου κι αν προέρχεται.

Αυτοί που υπηρέτησαν και υπηρετούν τέτοιες τακτικές δεν έχουν καμία θέση δίπλα μας. Κάθε διασπορά πληροφόρησης περί οιασδήποτε ενδεχόμενης τέτοιου είδους συνεργασίας με την απερχόμενη δημοτική αρχή είναι σενάρια διαψευστέα και καταδικαστέα.

Εξυπηρετούν αποκλειστικά ίδιες πολιτικές σκοπιμότητες πέραν και μακριά των συμφερόντων του τόπου, τα οποία καλούμαστε με καθαρότητα, εντιμότητα, ηθική και πολιτικό πολιτισμό να αποκαταστήσουμε.

Από το γραφείο Τύπου του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου Κώστα Λύρου

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την προτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αλλά και στο συνδυασμό, εκατοντάδες συμπολίτες αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω όλους.

Να υποσχεθώ παράλληλα πως ο αγώνας για έναν καλύτερο δήμο θα είναι συνεχής και τα κίνητρά μου θα είναι η ανιδιοτέλεια και η διάθεση προσφοράς.

Στο πλευρό του νέου μας δημάρχου, του έντιμου και αγωνιστή, Κώστα Λύρου τάσσομαι ανεπιφύλακτα και ζητώ από όλους εσάς τη στήριξη της νέας δημοτικής αρχής σε έναν δύσκολο αγώνα που ξεκινά την 1η του Σεπτέμβρη.

Σε αυτόν τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για το παιδιά μας και έναν δήμο ανώτερο από όλες τις απόψεις, δεν περισσεύει κανείς.

Με άπειρες ευχαριστίες,
Χρήστος Μασαούτης

Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2019 του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Όλους τους συνυποψήφιους μου για αυτό τον όμορφο και δημιουργικό αγώνα που δώσαμε. Ο αγώνας που δώσαμε για την Δημιουργική Ανατροπή δεν μετριέται με αριθμούς, δεν έχει νικητές και ηττημένους και δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ!

Ευχαριστώ τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΛΥΡΟ που με εμπιστεύθηκε, με ενέταξε στον συνδυασμό του και όλοι μαζί στο πλευρό του δώσαμε αυτόν τον όμορφο και νικηφόρο αγώνα που μόλις τώρα αρχίζει! Να είστε σίγουροι πως χωρίς διαχωρισμούς θα είμαι παρούσα και θα στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που θα έχει στόχο την ευημερία του τόπου μας.

Το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει είναι μεγάλο και κάθε ημέρα θα προσπαθώ να είμαι αντάξια προς την επίτευξη του στόχου αναβάθμισης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, που θα αναδεικνύει και θα αξιοποιεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Αυτός ο μοναδικά ευλογημένος από τον Θεό τόπος, πρέπει να πρωταγωνιστεί και να έχει τη θέση που του αξίζει!!!

Προς όλους τους συνδημότες μας ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

Με εκτίμηση και σεβασμό,

 ΓΟΥΡΓΑΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ (ΜΕΜΗ)

Δημοτική Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Επί τη ευκαιρία της εκλογής μου στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι με τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Να ευχαριστήσω, επίσης, το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Συμμετείχα σε μία πρωτόγνωρη για εμένα διαδικασία από την οποία αποκόμισα ωφέλιμες κοινωνικά και πολιτικά εμπειρίες. Έκανα έναν καθ' όλα έντιμο, προεκλογικό αγώνα ακολουθώντας τις Αξίες και τις Αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκα. Το επόμενό μας βήμα, ως νέα δημοτική αρχή πλέον, είναι να προσπαθήσουμε συσπειρώνοντας όλες τις υγιείς δυνάμεις ώστε να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας. Καθήκον μας είναι να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια, η διαφάνεια και η κοινωνική δικαιοσύνη που είχε ξεφτίσει τελευταία στο δήμο μας για να πορευθούμε σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας.

Τέλος, για εμένα προσωπικά, αποτελεί δέσμευση η συμβολή με όλες μου τις δυνάμεις ώστε με έργα πια και όχι μόνο με λόγια να σημειωθεί πρόοδος και προκοπή στον τόπο μας.

Εγκάρδιες ευχαριστίες,

Κονδύλης Δημήτρης

Ευχαριστώ όλες και όλους τους συμπολίτες μου που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν δημοτικό σύμβουλο της Ι.Π. Μεσολογγίου για άλλη μια φορά.

Από πλευράς μου υπόσχομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Σαν συνδυασμός πρέπει να δείξουμε δείγματα γραφής για να μας εμπιστευθεί η κοινωνία γιατί εάν έχουμε κοντά μας την κοινωνία και όλους εσάς θα διεκδικήσουμε για τον δήμο μας τα καλύτερα.

Με εκτίμηση
Γιώργος Παλιούρας

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου στον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου που συμμετείχαν στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και έδειξαν εμπιστοσύνη με την ψήφο τους στο πρόσωπό μου. Αποτελεί εξαιρετική τιμή για μένα αλλά συγχρόνως και βαρύ καθήκον να αγωνιστώ για λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας.

Ευχαριστώ επίσης όσους με βοήθησαν στον ωραίο και τίμιο αγώνα που πραγματοποίησα κατά την προεκλογική περίοδο. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους, εκλεγμένους και μη. Ο αγώνας για την ευημερία του τόπου μας και των δημοτών μας δεν μετριέται με αριθμούς, δεν έχει νικητές και ηττημένους και δεν πρέπει να σταματάει ποτέ. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Παρασκευή Πετρονικολού

Σελίδα 1 από 36

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία