Αγγελίες    Επικοινωνία

Στον απόηχο των ημερών οφείλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω.

Όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε στο δημοτικό συμβούλιο της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Υπόσχομαι από τη θέση αυτή να είμαι αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων μας. Προβλημάτων που είναι κοινά για όλους που πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας χωρίζουν.

Με τον Κώστα Λύρο Δήμαρχο και την Δημιουργική Ανατροπή ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει μέσα από μια προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανείς.

ΝΑΙ, ο ιστορικός Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου θα πάει ΜΠΡΟΣΤΑ! Kαι το όμορφο Αιτωλικό μας θα γίνει η μικρή Βενετία της Ελλάδας!!!

Με εκτίμηση
Σωτηρακόπουλος Γιώργος
Δάσκαλος

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την προτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αλλά και στο συνδυασμό, εκατοντάδες συμπολίτες αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω όλους.

Να υποσχεθώ παράλληλα πως ο αγώνας για έναν καλύτερο δήμο θα είναι συνεχής και τα κίνητρά μου θα είναι η ανιδιοτέλεια και η διάθεση προσφοράς.

Στο πλευρό του νέου μας δημάρχου, του έντιμου και αγωνιστή, Κώστα Λύρου τάσσομαι ανεπιφύλακτα και ζητώ από όλους εσάς τη στήριξη της νέας δημοτικής αρχής σε έναν δύσκολο αγώνα που ξεκινά την 1η του Σεπτέμβρη.

Σε αυτόν τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για το παιδιά μας και έναν δήμο ανώτερο από όλες τις απόψεις, δεν περισσεύει κανείς.

Με άπειρες ευχαριστίες,
Χρήστος Μασαούτης

Έπειτα από τα τελικά επίσημα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών 2019 του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Όλους τους συνυποψήφιους μου για αυτό τον όμορφο και δημιουργικό αγώνα που δώσαμε. Ο αγώνας που δώσαμε για την Δημιουργική Ανατροπή δεν μετριέται με αριθμούς, δεν έχει νικητές και ηττημένους και δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ!

Ευχαριστώ τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΛΥΡΟ που με εμπιστεύθηκε, με ενέταξε στον συνδυασμό του και όλοι μαζί στο πλευρό του δώσαμε αυτόν τον όμορφο και νικηφόρο αγώνα που μόλις τώρα αρχίζει! Να είστε σίγουροι πως χωρίς διαχωρισμούς θα είμαι παρούσα και θα στηρίζω κάθε πρωτοβουλία που θα έχει στόχο την ευημερία του τόπου μας.

Το αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει είναι μεγάλο και κάθε ημέρα θα προσπαθώ να είμαι αντάξια προς την επίτευξη του στόχου αναβάθμισης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, που θα αναδεικνύει και θα αξιοποιεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Αυτός ο μοναδικά ευλογημένος από τον Θεό τόπος, πρέπει να πρωταγωνιστεί και να έχει τη θέση που του αξίζει!!!

Προς όλους τους συνδημότες μας ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

Με εκτίμηση και σεβασμό,

 ΓΟΥΡΓΑΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ (ΜΕΜΗ)

Δημοτική Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Επί τη ευκαιρία της εκλογής μου στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι με τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Να ευχαριστήσω, επίσης, το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Συμμετείχα σε μία πρωτόγνωρη για εμένα διαδικασία από την οποία αποκόμισα ωφέλιμες κοινωνικά και πολιτικά εμπειρίες. Έκανα έναν καθ' όλα έντιμο, προεκλογικό αγώνα ακολουθώντας τις Αξίες και τις Αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκα. Το επόμενό μας βήμα, ως νέα δημοτική αρχή πλέον, είναι να προσπαθήσουμε συσπειρώνοντας όλες τις υγιείς δυνάμεις ώστε να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας. Καθήκον μας είναι να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια, η διαφάνεια και η κοινωνική δικαιοσύνη που είχε ξεφτίσει τελευταία στο δήμο μας για να πορευθούμε σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας.

Τέλος, για εμένα προσωπικά, αποτελεί δέσμευση η συμβολή με όλες μου τις δυνάμεις ώστε με έργα πια και όχι μόνο με λόγια να σημειωθεί πρόοδος και προκοπή στον τόπο μας.

Εγκάρδιες ευχαριστίες,

Κονδύλης Δημήτρης

Ευχαριστώ όλες και όλους τους συμπολίτες μου που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν δημοτικό σύμβουλο της Ι.Π. Μεσολογγίου για άλλη μια φορά.

Από πλευράς μου υπόσχομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Σαν συνδυασμός πρέπει να δείξουμε δείγματα γραφής για να μας εμπιστευθεί η κοινωνία γιατί εάν έχουμε κοντά μας την κοινωνία και όλους εσάς θα διεκδικήσουμε για τον δήμο μας τα καλύτερα.

Με εκτίμηση
Γιώργος Παλιούρας

Παρότι πέρασε ήδη μια εβδομάδα από την δεύτερη Κυριακή των εκλογών οπότε και προέκυψε νέα δημοτική αρχή στον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, δεν υπήρξε ακόμη καμία επικοινωνία της νέας με την απερχόμενη.

Είθισται οι αιρετοί που παραδίδουν να επικοινωνούν με τους διαδόχους τους ώστε αφενός μεν να τους συγχαρούν, αφετέρου να τους καλέσουν προς ενημέρωση στα γραφεία τους ώστε να αρχίσουν σιγά – σιγά να λαμβάνουν γνώση των όσων θα παραλάβουν.

Όμως αυτό που γίνεται σε άλλους δήμους δεν έγινε ακόμη στο Μεσολόγγι και έτσι αναγκάστηκε ο νέος δήμαρχος Κ. Λύρος να αποστείλει την Πέμπτη ηλεκτρονικό μήνυμα ζητώντας ενημέρωση και συνεργασία μέχρι το τέλος Αυγούστου οπότε και τελειώνει η θητεία της αρχής Καραπάνου.

Ούτε και έτσι όμως υπήρξε αποτέλεσμα, γεγονός πρωτόγνωρο. Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος δήμαρχος Π. Κατσούλης είχε καλέσει τον διάδοχό του, τότε, Νίκο Καραπάνο, να ενημερωθεί ενώ οι εν αναμονή αντιδήμαρχοι ενημερώνονταν συστηματικά από τους προκατόχους τους.

Σελίδα 1 από 66

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία