Αγγελίες    Επικοινωνία

Κατοχή: Αποτελέσματα στο 425 Ε.Τ.

Κώστας Λύρος: 148

Νϊκος Καραπάνος: 146

Παντελής Σκαρμούτσος: 13

Τάκης Κοτσόργιος: 5 

Θύμιος Γερολυμάτος: 3

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από 3 εκλογικά τμήματα της Κατοχής τα αποτελέσματα είναι: 

Λύρος Κώστας: 510 ψήφοι

Καραπάνος Νίκος: 350 ψήφοι

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι Κατοχιανοί , χθες, στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Λύρου, στην Κατοχή.

Το θερμό κλίμα που επικράτησε στην συγκέντρωση επιβεβαιώνουν την πορεία νίκης του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή». Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, παρουσία των υποψηφίων συμβούλων του, ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού που αναφέρονται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κατοχής και την αναβάθμιση της περιοχής. Άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, επανέλαβε την δέσμευσή του για αποκατάσταση της νομιμότητας, ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει τις συμπεριφορές της.

Από το γραφείο του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή»

Για αδιαφορία και διακρίσεις, καταγγέλλει τον δήμο Μεσολογγίου η Ιωάννα Αλεξανδράτου από την Κατοχή, καθώς παρά τις εκκλήσεις της να καθαριστεί η στροφή λίγο πριν την γέφυρα αυτό δεν έχει γίνει.

Η στροφή αυτή είναι άκρως επικίνδυνη καθώς τα χόρτα και τα βάτα έχουν αναπτυχθεί πολύ και οι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα με αποτέλεσμα να καταλήγουν πολλές φορές μαζί με τα οχήματά τους στα χωράφια. Ακόμα και η προειδοποιητική πινακίδα είναι κρυμμένη πίσω από τα βάτα. Και το σπίτι της κας Αλεξανδροπούλου κρύβεται πίσω από την βλάστηση όπως υπογραμμίζει η ίδια, ενώ υπάρχει κίνδυνος από τα τρωκτικά και τα ερπετά.

Αν και όπως τονίζει η ίδια η βλάστηση προέρχεται και από παρακείμενο οικόπεδο, ο δήμος θα έπρεπε να λάβει μέτρα προκειμένου να αποφεύγονται τουλάχιστον τα ατυχήματα και οι κίνδυνοι. Η κα Αλεξανδράτου, ισχυρίζεται ότι δεν γίνεται δεκτό το αίτημά της επειδή δεν ανήκει στους ψηφοφόρους του νυν δημάρχου που είναι και πάλι υποψήφιος, πράγμα που αποδεικνύεται κατά την άποψή της και από το γεγονός ότι τα μηχανήματα του δήμου έχουν καθαρίσει πολλά όμορα σημεία αλλά όχι το συγκεκριμένο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού δίνουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά τους αγώνες της Μεγάλης Τετάρτης και του Χαϊδαρίου η θρυλική ομάδα των Bετεράνων θα μεταβεί τη Δευτέρα (13/05) στο Μεσολόγγι όπου και θα αγωνισθεί για σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό με την ομάδα των βετεράνων του Μεσολογγίου με κάθε επισημότητα, παρουσία των πολιτικών και αθλητικών αρχών της περιοχής, ενώ αναμένεται να προσέλθει πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τις θρυλικές μορφές της ομάδας μας.

Η αποστολή αναχώρησε με το πούλμαν από τις εγκαταστάσεις του Καραϊσκάκη στις 13:00 ενώ ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Πηγή: olympiacos.org

Από εννιά άτομα απαρτίζεται το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού "ΟΛΟΙ για την ΚΑΤΟΧΗ". 

Αυτά είναι:

1. ΓΑΛΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη

2. ΚΑΛΟΚΛΗΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη

3. ΜΑΤΣΙΓΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ευσταθίου

4. ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΟΛΓΑ του Παύλου

5. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Φώτη

6. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (Τζένη) του Ιωάννη

7. ΝΤΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (Άρης) του Διονυσίου

8. ΝΤΕΡΕ ΡΟΔΑΝΘΗ του Αντώνη

9. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη

Σελίδα 1 από 27

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία