Αγγελίες    Επικοινωνία

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 31/10/2019

Την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας» του Νίκου Καραπάνου, γνωστοποίησε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου, ο δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Τέγας.

Μετά από αυτή την απόφαση ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου μένει με 13 συμβούλους, ενώ στην αίθουσα θα παραβρίσκονται 12 μέχρι να επιστρέψει και ο Μιχάλης Μπιλάλης. Ο κ. Τέγας φαίνεται να ενοχλήθηκε από την στάση του επικεφαλής στο θέµα της επιλογής εκπροσώπων του συνδυασµού για την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας καθώς όπως τόνισε ο ίδιος διαφορετικά πράγματα είχαν συμφωνηθεί κι άλλα προέκυψαν στην ψηφοφορία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Τέγας, αναφέρει χαρακτηριστικά...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 31/10 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό "Δήμος για τα Παιδιά μας" γνωστοποίησε πριν λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Χρήστος Τέγας.

Ο κ. Τέγας δεν έκανε γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση δεσμευόμενος να εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Όπως εικάζεται ενοχλήθηκε από την στάση του επικεφαλής στο θέμα της επιλογής εκπροσώπων του συνδυασμού για την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας.

Μετά από αυτή την απόφαση ο συνδυασμός του Νίκου Καραπάνου μένει με δεκατρείς δημοτικούς συμβούλους.

Θα βγουν στους δρόµους

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 17/10/2019

Κινητοποιήσεις προγραµµατίζει η Ένωση Αστ. Υπαλλήλων Αιτωλίας αν δεν εφαρµοστεί και στην συγκεκριµένη Δ/νση η εντολή Χρυσοχοΐδη. Η εντολή λέει ότι οι υπηρεσίες που βρίσκονται δίπλα στον πολίτη και αφορούν στην αστυνόµευση, πρέπει να ενισχυθούν µε αστυνοµικούς που βρίσκονται στα γραφεία των επιτελείων, για να ασχοληθούν µε το µέτωπο της εγκληµατικότητας. Σε αρκετές υπηρεσίες η εντολή εφαρµόστηκε αλλά σε άλλες όχι όπως για παράδειγµα στην...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

Μίκρυνε η… ποµπή!

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

 

Εν ποµπή έφθασαν, ο πρώην δήµαρχος Ν. Καραπάνος και οι εκλεγµένοι µε την παράταξή του σύµβουλοι στον προαύλιο χώρο του Τρικούπειου, για την ορκωµοσία της νέας δηµοτικής αρχής, προφανώς για να κάνουν εντύπωση, αλλά και να δείξουν ότι...

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου οι συμπολίτες μου στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Γι’ αυτό θέλω να τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και να τους διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ για το καλό του τόπου, που για μένα αποτελεί καθήκον. Θέλω να συγχαρώ και όλους τους υποψηφίους. Ο αγώνας για την προκοπή του τόπου πρέπει να αποτελεί προσπάθεια και στόχο όλων μας.

Χρήστος Τέγας
Πρ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Τώρα τρέχουµε…

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 16/05/2019

 

 

Πολύ το τρέξιµο για τον νέο πρόεδρο της Ένωσης Αστυνοµικών Υπαλλήλων Χρ. Τέγα, το τελευταίο διάστηµα, αφού εκτός από τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα που έχουν πλέον αυξηθεί, ως γνωστόν είναι και υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος στην ενότητα του Αιτωλικού. 

Πριν από λίγες ηµέρες επισκέφθηκε την Αστυνοµική Διεύθυνση ο Πάνος Καµµένος που συναντήθηκε και µε τον κ. Τέγα και µίλησαν λίγο για το νέο κτίριο της αστυνοµίας. Ο κ. Τέγας θέλησε να...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Σελίδα 1 από 4

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία