Αγγελίες    Επικοινωνία

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 10/10/2019

Ο συνεταιρισμός αλιέων Μεσολογγίου «Η Αναγέννηση» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και τους αντιδημάρχους Περσ. Μελαχρή και Νίκο Καραπάνο διότι ενήργησαν άμεσα ώστε να μην χαθεί η φετινή παραγωγή του συνεταιρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, με τις παρεμβάσεις που έγιναν στο δρόμο της Αγίας Τριάδας αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και η συγκοινωνία έγινε και πάλι δυνατή.  

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ξεκίνησαν οι φασαρίες

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 03/10/2019

Μόλις ένας µήνας πέρασε από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δηµοτικής αρχής Μεσολογγίου και ξεκίνησαν οι τσακωµοί.

Στο πρόσφατο δηµοτικό συµβούλιο η πληθωρική παρουσία του πρώην δηµάρχου Ν. Καραπάνου, έφερε τα πάνω - κάτω παρά την προσπάθεια του προέδρου να κρατήσει υψηλό επίπεδο στην αίθουσα. Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο κ. Καραπάνος ρώτησε γιατί δεν έγινε φέτος ο...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

«Ορφανή» η οµάδα

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 26/09/2019

 

Απών ήταν ο επικεφαλής του «Δήµου για τα Παιδιά µας» Νίκος Καραπάνος από το τελευταίο δηµοτικό συµβούλιο, αλλά και από τις συνεδριάσεις του Λιµενικού Ταµείου της προηγούµενης εβδοµάδας. Δηµοτικοί σύµβουλοι µας είπαν ότι αυτή την εβδοµάδα βρίσκεται σε έκθεση στην Ιταλία που αφορά την εταιρεία του (είδη υγιεινής).

Πάντως φαίνεται ότι ο κ. Καραπάνος και η οικογένειά του έχουν µετακοµίσει στην...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ο Σύλλογος Πανηγυριστών Ι.Π. Μεσολογγίου «Ο Αη-Συμιός» θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον κ. Νίκο Καραπάνο για την πολύτιμη προσφορά στις δράσεις του Συλλόγου μας και την άψογη συνεργασία μας.

Παράλληλα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλων των Συνδυασμών, για την έμπρακτη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Σας ευχόμαστε δύναμη και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σας σχέδια.
                                                                                     

Το Διοικητικό Συμβούλιο

“Περιζήτητος”

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

 

Πολλές προτάσεις διαρρέεται ότι έχει δεχτεί ο πρώην δήµαρχος Μεσολογγίου που φαίνεται να αναζητά εναγωνίως πολιτικό µέλλον.

Στην αρχή ακουγόταν ότι θα αναλάβει διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Σπήλιου Λιβανού. Κατόπιν ήρθε η… πρόταση για την προεδρία των Αλυκών και έπειτα το µπαλάκι πήγε στο νοσοκοµείο και την φηµολογούµενη...

 

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Δεν κατάλαβε ότι έχασε;

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

 

Ακάθεκτος συνεχίζει τα κατορθώµατα του ο πρώην δήµαρχος Νίκος Καραπάνος. Την 30/08/2019 ηµέρα ορκωµοσίας της νέας δηµοτικής αρχής, ως εκ του θαύµατος, συγκάλεσε το συµβούλιο του Δηµοτικού Λιµενικού Ταµείου για να ορίσει τον εαυτό του, ως εκπρόσωπο του Ταµείου στη γενική συνέλευση της Μαρίνας...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Σελίδα 1 από 160

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία