Αγγελίες    Επικοινωνία

Οδοντιατρείο Παναγιώτη Παπαχρήστου. Από το 2002 στην πόλη µε πρωτοποριακές υπηρεσίες...
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 04/08/2016

 

Η φροντίδα των δοντιών μας δεν είναι ένα απλό πράγμα. Η επιλογή οδοντιατρείου χρειάζεται να είναι σωστή με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με τα ασφαλέστερα και πλέον χρήσιμα επιστημονικά και τεχνολογικά μέσα.

Το αποτέλεσμα αυτό εγγυάται το οδοντιατρείο του Παναγιώτη Παπαχρήστου που πλησιάζει τα 15 χρόνια λειτουργίας χωρίς να σταματά να αναπτύσσει νέες υπηρεσίες και να επενδύει στο επάγγελμα. “Η φιλοσοφία μας είναι να κατανοήσουμε αρχικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ασθενών μας και αφού εξετάσουμε διεξοδικά, να διαγνώσουμε εύστοχα τα αίτια των προβλημάτων και τους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους θεραπείας.

Με τη συνεργασία εξειδικευμένων κατά περίπτωση οδοντιάτρων, τη συμβολή εξειδικευμένου βοηθητικού προσωπικού, καθώς και με την υποστήριξη ενός οργανωμένου εργαστηρίου, μπορούμε να αναλάβουμε την αντιμετώπιση κάθε απλού ή σύνθετου οδοντιατρικού σας προβλήματος”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ιατρείου.

Ο Π. Παπαχρήστος έχει επιλέξει να προβαίνει σε συνεχείς επενδύσεις ώστε να εμπλουτίζει τις υπηρεσίες του με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Από το 2009 ειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική με την εφαρμογή ρομποτικής οδοντιατρικής με τεχνολογία CEREC για ολοκεραμικές αποκαταστάσεις σε μία μόνο επίσκεψη.

Η περιοδοντολογία, ενδοδοντία, προσθετική δοντιών με τη χρήση των LUMINEERS BY CERINATE, τα εμφυτεύματα, η λεύκανση εντατικού τύπου στο ιατρείο με Laser (σύστημα λεύκανσης με διοδικό laser OpusWhite), η χειρουργική εμφυτευμάτων με την εφαρμογή του ειδικού λογισμικού και η παιδοδοντία είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Παράλληλα ο γιατρός φροντίζει για την συνεχή παρουσία σε μετεκπαιδευτικά οδοντιατρικά συνέδρια και σεμινάρια ώστε να είναι ενήμερος για όλα τα τελευταία δεδομένα στο χώρο της οδοντιατρικής, τις νέες τεχνικές και υλικά που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη οδοντιατρική.

 

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Παπαχρήστος

papaxristos.jpgΣπούδασε στην Ιατρική Οδοντιατρική Σχολή του Παν/μίου "Carol Davila" του Βουκουρεστίου από όπου αποφοίτησε με εξειδίκευση στη Στοματολογία. Κατόπιν εξετάσεων το πτυχίο του αναγνωρίστηκε από την Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών ενώ παράλληλα απέκτησε εξειδίκευση σε τρείς εφαρμογές Laser: Διοδικό, CO2, Er:YAG.

Παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Ρομποτική Οδοντιατρική και έχει Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στην Αισθητική Οδοντιατρική. Επίσης, έχει παρακολουθήσει πολλά πανελλήνια συνέδρια και σεμινάρια ενώ έχει παρουσιάσει δεκάδες πανεπιστημιακές ανακοινώσεις σε πολλά συνέδρια.

Το ιατρείο βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Μουστακλή και έχει καταξιωθεί στην συνείδηση του Μεσολογγίτικου κοινού. Αυτό μας μεταφέρουν και ασθενείς που ήθελαν μέσω της ΑΙΧΜΗΣ να εκφράσουν την ικανοποίησή τους από την μεταχείριση που τυγχάνουν στο οδοντιατρείο και την αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν με τα δόντια τους.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία