Αγγελίες    Επικοινωνία

Αξιότιμε κ. “αρχιτέκτονα” των fake-news και δήμαρχε Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Καραπάνο, κατά πως φαίνεται βλέπεις καθημερινά στον ύπνο σου την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και τον επικεφαλής της!

Σου “θίξαμε” λες τον “υπαρχηγό” και επί των οικονομικών αντιδήμαρχο κ. Καρβέλη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

25.000 ευρώ είναι πολλά τα χρήματα κύριοι. Δεν πείθετε κανέναν, πόσο μάλλον την κοινωνία και τους συμπολίτες μας που έχουν σοβαρά προβλήματα.

1.250(!) μερίδες φαγητού για, το πολύ, 160 άτομα, μπορείτε να μας πείτε σε πόσα γεύματα αναλογούν; Να σας πούμε εμείς λοιπόν: 8 γεύματα για τον καθένα συμμετέχοντα!!! Μα τι ήταν; Ελέφαντες κ. “αρχιτέκτονα”;

Σας προειδοποιώ ότι έχω στη διάθεσή μου όλα τα στοιχεία για τη διαμονή και τη διατροφή των συγκεκριμένων ατόμων, γι’ αυτό μην προτρέχετε και ότι σύντομα και αυτά, θα κατατεθούν αρμοδίως…

Ουδείς αμφισβήτησε ότι το δείπνο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων ήταν ξεχωριστό. 14.375 ευρώ κ. Καραπάνο για δύο (2) γεύματα 160 ατόμων, είναι τουλάχιστον σκανδαλώδες.

Έμπλεξες, μην πω τι, για την επίσκεψή μου στις Βρυξέλλες (προφανώς και αυτό σε ενόχλησε σφόδρα). Εάν υποθέσουμε ότι εγώ πήγα για ταξιδάκι… αναψυχής – με πρόσκληση μη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – εσύ πότε πάτησες, 5 χρόνια τώρα, το πόδι σου εκεί για να πάρεις κανένα πρόγραμμα για το Δήμο κ. “άρχοντα”;

Και βέβαια ήμουν και είμαι ΣΥΡΙΖΑ κ. Καραπάνο. Και έχω δώσει αγώνες ζωής και δείγματα ηθικής και πολιτικής αξιοπρέπειας στην όλη μου διαδρομή. Κατηγορείς δε, σε κάθε ευκαιρία, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς της, παρότι είσαι πολλαπλά ευνοημένος. Ας το ξεπεράσουμε όμως αυτό. Εσύ μπορείς να μας πεις τι είσαι; Είσαι ολίγον Νέα Δημοκρατία; Ολίγον κεντροδεξιά; Ολίγον Χρυσή Αυγή; Κάτι άλλο;

Καλές εκλογές λοιπόν κ. Καραπάνο. Η αντίστροφη πορεία έχει ήδη ξεκινήσει…

ΥΓ1. Σήμερα, 22/3 πήρατε εισαγγελική παραγγελία για να μου χορηγήσετε τα στοιχεία που έχετε υποχρέωση, σύμφωνα με το νόμο, αναφορικά με την μη άσκηση ένδικων μέσων κατά διαταγών πληρωμής. Και αυτό έγινε διότι παρά τις αιτήσεις που έχω καταθέσει στις 27/2 και 18/3 εσείς “σφυρίζατε” αφ’ ενός μεν αδιάφορα, αφ’ ετέρου μεθοδεύατε γνωμοδότηση(!) να μη μου δώσετε τα αιτούμενα στοιχεία. Ο φόβος όμως του Εισαγγελέα, αποκατέστησε τα πράγματα.

ΥΓ2. Το “εξαπτέρυγό” σας που διανέμετε στο Δήμο με τον διακριτό τίτλο «Πρωτοσέλιδο Μεσολόγγι», συνεχώς επιτίθεται. Εσχάτως κάποιος απευθύνθηκε και στον Εισαγγελέα για να μας εκφοβήσει. Γνωρίζετε κάτι για το συγκεκριμένο γεγονός; Γνωρίζετε που κατοικοεδρεύει ο κύριος αυτός; Μια υπόσχεση σας δίνουμε όμως: Όταν θα βγουν όλα στο φως θα δούμε που θα τρέξει να κρυφτεί…

Πάνος Παπαδόπουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Κ. Καραπάνο, χθες 22/3/2019 εξαπέλυσες, για μια ακόμα φορά, επιθέσεις στο πρόσωπό μου με “όξο” και “χολή”, συγχέοντας σκοπίμως την ιδιότητά μου με αυτήν της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Επί των σχολίων σας οφείλω μία σύντομη και περιεκτική απάντηση:

Όταν “πιάνεις” στο στόμα σου τη δράση μου ως Διοικητή του Νοσοκομείου και του δημοσίου λειτουργήματος που υπηρετώ, καλόν είναι να το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά. Γνωρίζεις καλά ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης Δήμου και Νοσοκομείου. Οι “τάπες” που έχεις φάει πολλές φορές, είναι ευδιάκριτες. Η δική σου συνεισφορά στον ευαίσθητο αυτό τομέα, ανύπαρκτη, όταν σου ζητήθηκε για μια και μοναδική φορά. Το μόνο που μπορούσες τότε να προσφέρεις ήταν λάστιχα και λάδια για… γρασάρισμα στα αυτοκίνητα του ΕΚΑΒ, αλλά ω του θαύματος, παραλάβαμε καινούργια αυτοκίνητα!

Κατ’ επέκταση, ποιος υπηρετεί με ευλάβεια το δημόσιο και δημοτικό χρήμα, αφήστε να το κρίνουν οι πολίτες, οι οποίοι κατά κύριο λόγο, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το Νοσοκομείο, ενώ για σας μιλούν μόνο τα «δικά σας παιδιά»!

Σας ενημερώνω λοιπόν κ. Δήμαρχε, ότι ως Διοικητής και των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων (Μεσολόγγι και Αγρίνιο) αξιολογήθηκα από το Υπουργείο Υγείας 5ος στο σύνολο 165 Διοικητών της χώρας! Αυτά για να σταματήσεις το συκοφαντικό σου παραλήρημα.

Ως εκ τούτου ούτε τη χάρη θα σου κάνω να παραιτηθώ – που τόσο πολύ διακαώς επιθυμείς – αλλά και το ποτήρι θα το πιείς σταγόνα – σταγόνα και θα είναι πολύ πικρό.  

Πάνος Παπαδόπουλος
Αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας
για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Εμείς λέμε όλα στα φως … αλλά παραιτηθείτε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου αφού ομολογείτε πως δεν έχετε χρόνο για αυτό!!!

Χωρίς καμία έκπληξη νέο δημοσίευμα που σχετίζεται με ενέργειες του κ. Παπαδόπουλου ανέβηκε στον ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σας. Θα θέλαμε πρώτα από όλα να επισημάνουμε στους αναγνώστες σας πως κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο κ. Παπαδόπουλος έχει σπάσει όλα τα ρεκορ των ανακοινώσεων καθώς ξεπέρασε τις τρείς ανακοινώσεις σε λιγότερο από 24 ώρες. Εσείς βέβαια αυτό το γνωρίζετε καλύτερα …

Προτείνουμε λοιπόν προς όφελος της πόλης και αφού πλέον «επαγγελματικά» σκοπεύει να κάνει αντιπολίτευση στο Δήμαρχο μιας και ζήτησε και την βοήθεια της κ. Εισαγγελέα για αυτό …..να δηλώσει σήμερα κιόλας παραίτηση από το Νοσοκομείο την τύχη του οποίου διαχειρίζεται.

Ο λόγος ;

Πότε θα προλαβαίνει να ασχολείται με το Νοσοκομείο αφού το έχει πάρει τόσο «ζεστά» το ζήτημα της κριτικής στο Καραπάνο;

Να υπενθυμίσουμε και σε εσάς με την ευκαιρία πως όλες οι αποφάσεις πληρωμών της Δημοτικής Αρχής είναι στο Διαύγεια και είναι όλες στην διάθεση του κ. Παπαδόπουλου!

Αν κάποια του ξεφύγει μπορεί να έρθει να του τη δώσουμε!

Που την είδατε λοιπόν την άρνηση;

Εμείς του λέμε λοιπόν να τα βγάλει όλα στα φως με στοιχεία και αποδείξεις και φυσικά θα συνεργαστούμε όχι μόνο με τη σεβαστή Εισαγγελέα του Μεσολογγίου αλλά και με όποιον θέλει εκείνος!

 

Το γραφείο τύπου

δήμος για τα παιδια μας

Η διαδικτυακή λάσπη σε αυτές τις εκλογές έχει ονοματεπώνυμο αλλά και κάλυψη συνδυασμού. Η Κοινωνία Μπροστά και ο επικεφαλής της Πάνος Παπαδόπουλος εργολαβικά με τη βοήθεια φιλικών μέσων αλλά και διαδικτυακών του φίλων έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή για τα Μεσολογγίτικα χρονικά επιχείρηση συκοφάντησης της δημοτικής αρχής.

Καθημερινά πλέον αλλά σχεδόν εργολαβικά με συγκεκριμένους τρόπους αλλά από ένα «κέντρο» γινόμαστε θεατές μιας οργανωμένης επιχείρησης λασπολογίας με πρώτο στόχο το Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο αλλά και τους αντιδημάρχους του Μεσολογγίου.

Tα fake – news της «Κοινωνίας Μπροστά» άλλες φορές προκαλούν γέλιο και άλλες εξοργίζουν.

Τελευταίο fake – news της συκοφαντικής συντακτικής ομάδας ήταν η παρουσίαση δήθεν τιμολογίου το οποίο εμφάνιζε ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σ. Καρβέλης υπέγραψε ένταλμα 25.000 ευρώ για ένα γεύμα.

Εντελώς τυχαία χθες και αφού όλος ο τοπικός και Αθηναϊκός τύπος από το πρωί μιλούσε για τη δημοσκόπηση της Εταιρίας Protata που αποτύπωνε σχεδόν αυτοδυναμία του συνδυασμού μας στις επικείμενες εκλογές ο κ. Παπαδόπουλος με τις σχετικές οδηγίες έστειλε το τιμολόγιο σε δικά του άτομα στο Face–Bookκαι στη συνέχεια έβγαλε μια ακόμη ανακοίνωση στο φιλικό του μέσον προς δημιουργία εντυπώσεων.

Αποκρύπτοντας επιμελώς την ανάλυση της συγκεκριμένης δαπάνης επιχείρησε να παρουσιάσει πως ένα και μόνο γεύμα κόστισε 25.000 ευρώ για τσιπούρες. Συμπύκνωσε δυο διαφορετικές δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν όμως σε ξεχωριστό χρόνο αλλά τακτοποιήθηκαν με ένα τιμολόγιο... αφού αφορούσαν τον ίδιο προμηθευτή.

Πιο συγκεκριμένα και επειδή οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν και να παίρνουν απαντήσεις για όλα τα fake – news πρέπει να διευκρινιστεί πως το εν λόγω τιμολόγιο αφορούσε την τακτοποίηση οικονομικής οφειλής σε επιχειρηματία της πόλης με συνολικό ποσό προς πληρωμή τα 24.645 ευρώ αλλά για διαφορετικά και ξεχωριστά γεγονότα.

Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονταν αρχικά η εξόφληση 1250 μερίδων φαγητού που απαιτήθηκαν για να γευματίσουν τα μέλη των Φιλαρμονικών και τα τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετείχαν στις Εορτές Ντολμά στο Αιτωλικό. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ήταν διήμερες που σημαίνει ότι οι 1250 μερίδες φαγητού ήταν και για τις δυο ημέρες των εκδηλώσεων αφού γευμάτισαν και το Σάββατο το βράδυ αλλά και την Κυριακή το μεσημέρι ανήμερα των εορταστικών εκδηλώσεων για την μάχη του Ντολμά. Η τιμή που χρέωσε κατ άτομο το γεύμα ο επιχειρηματίας ήταν 11, 50 το άτομο . Οι συνολικές υπηρεσίες που πρόσφερε για την εκδήλωση αυτή ο επιχειρηματίας στο Δήμο κόστισαν 14. 375 ευρώ.

Στο ίδιο χρηματικό ένταλμα που υπέγραψε ο κ. Καρβέλης δεν συμπεριλαμβάνονταν μόνο τα γεύματα που απαιτήθηκαν προς φιλοξενία από το Δήμο για τις Εορτές του Ντολμά αλλά και ό,τι χρειάστηκε για την φιλοξενία των δικηγόρων όλης της χώρας. Ο Δήμος Μεσολογγίου ευγενικά ανταποκρίθηκε στο αίτημα το οποίο υπέβαλλε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ι.Π. Μεσολογγίου φιλοξενώντας ένα ακόμη Πανελλήνιο Γεγονός!

Πιο συγκεκριμένα ξεχωριστά προβλέπονταν δαπάνη 4.000 ευρώ για το δείπνο των δικηγόρων... και 1500 ευρώ για το catering που είχαν στην συνεδρίαση της ολομέλειας τους! Αξίζει να σημειώσουμε πως το μενού που ζητήθηκε στο Δήμο από το Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου ήταν συγκεκριμένο.

Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας…

κ. Παπαδόπουλε είναι γνωστό σε όλους τους Μεσολογγίτες ότι πληρώνεστε με πολύ καλή αντιμισθία από το κράτος για να υπηρετείτε τα συμφέροντα του Νοσοκομείου!

Έχετε βγάλει 13 ανακοινώσεις αν μετράμε σωστά μέσα στο Μάρτιο εναντίον της Δημοτικής Αρχής ενώ ακόμη περιμένουμε μια έστω ανακοίνωση ή διαμαρτυρία ή επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο για το θέμα της αποσύνδεσης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου!

Για αυτό δεν πληρώνεστε εξάλλου ή κάνουμε λάθος;

Για το θέμα του ΤΕΙ δεν έχετε να πείτε κάτι; Για να μην σας αδικούμε όμως …μιλήσατε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα και είπατε ουτε λίγο, ούτε πολύ ότι δεν είστε ΣΥΡΙΖΑ!

Αλήθεια πότε πάψατε να είστε;

Πριν δυο εβδομάδες ας πούμε που πήγατε στις Βρυξέλλες ταξίδι αναψυχής προσκεκλημένος από Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ποστάρατε φωτό στο Facebook δεν ήσασταν ΣΥΡΙΖΑ;

Καλές εκλογές να έχουμε κ. Παπαδόπουλε… Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε!

Το γραφείο τύπου του συνδυασμού
"Δήμος για τα παιδιά μας"

Μετά από παράκληση του κ. Παντελή Σκαρμούτσου δημοσιεύουμε απάντησε σε ανώνυμα σχόλια που αφορούν την οικογένειά του:

"Κύριε",  

 

Το Μεσολόγγι είναι μικρή πόλη και όσο κι αν θέλετε να κρύψετε την ταυτότητά σας, δεν μπορείτε. Αν λοιπόν το σχέδιό σας είναι, μέσα από την αφάνειά σας, να συκοφαντείτε, έχετε ήδη αποτύχει.

Θα απαντήσω λοιπόν στις αθλιότητες σας, όχι γιατί έχω ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά για να καταδείξω στους συμπολίτες μου, το μέγεθος της δική σας κακοήθειας και αυτών που σας πληρώνουν να γράφετε, δημιουργώντας κατ επάγγελμα, fake news.

 

Στα περί  ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναφερθώ γιατί είναι ένα κόμμα με συντεταγμένα όργανα και αν κρίνει ότι πρέπει  να σας απαντήσει, θα το κάνει.

Όσο για τον κο Παπαδόπουλο ξέρει να απαντά μόνος του και δεν χρειάζεται βοήθεια.

Θα αναφερθώ λοιπόν σε ότι με αφορά.

 

  1. Ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος είναι αδελφός του γαμπρού μου. Είναι άνθρωπος τίμιος, ειλικρινής, εργατικός, άριστος οικογενειάρχης, έχει τις δικές του απόψεις και δεν είναι ούτε καθοδηγούμενος, ούτε φερέφωνο κανενός.

Με άλλα λόγια δεν σας μοιάζει.

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να τον χειραγωγεί και τοποθετείται με ελεύθερη βούληση.

 

  1. Για την κόρη μου Μαρία Σκαρμούτσου έχω να σας πληροφορήσω τα εξής.

Α.  Είχε προσληφθεί για ένα διάστημα ως λογίστρια, από το λογιστικό γραφείο του κου Δανιήλ  το οποίο είχε σύμβαση με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Το γραφείο βάσει της σύμβασης ενίσχυε το λογιστήριο του Νοσοκομείου, λόγω των ελλείψεων που είχε, με δύο άτομα.  Ένα από τα δύο άτομα λοιπόν του γραφείου που αποσπάστηκαν στο λογιστήριο του Νοσοκομείου ήταν και η κόρη μου. Η σύμβαση έχει τελειώσει από τον Μάιο του 2018 και έκτοτε η κόρη μου είναι άνεργη.

Β.  Ποτέ δεν προσελήφθη από το Νοσοκομείο και ποτέ δεν υπήρξε ιδιαιτέρα γραμματέας κανενός.

Ποτέ στη ζωή μου, εγώ η μέλος τις οικογένειάς μου δεν χρησιμοποιήσαμε, πολιτικά μέσα για ίδιον όφελος, διότι είναι ενάντια στις αρχές μας.

 

  1. Καθ όσον με αφορά, δεν είμαι ούτε δεξί, ούτε αριστερό χέρι κανενός. Στη ζωή μου πορεύομαι με αρχές, ηθική, και σταθερές ιδεολογικές απόψεις, έννοιες άγνωστες σ’ εσάς.

Το σίγουρο όμως είναι, ότι δικό σας δεξί χέρι, δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ.

Σας προειδοποιώ πάντως να μην ασχοληθείτε ξανά μαζί μου, γιατί την επόμενη φορά θα τα πούμε στον Εισαγγελέα. Σας είναι γνωστό πολύ καλά το περιβάλλον  της Εισαγγελίας όπως πληροφορούμαι, γιατί με τις συμπεριφορές σας, έχετε ξαναβρεθεί εκεί και δεν έχετε και τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 

Προσοχή λοιπόν, γιατί ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και τα fake news στο Μεσολόγγι δεν πιάνουν, γιατί όλοι, δυστυχώς για σας, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.

 

                                                                             Παντελής Σκαρμούτσος

                                                                               Μεσολόγγι 19/3/2019

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, μετά την αποψινή νίκη της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΓΣ «Χαρίλαος Τρικούπης» και την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, στο συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει: «Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία έρχεται να προστεθεί στον τοπικό μας αθλητισμό. Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» μας έκανε υπερήφανους κερδίζοντας άξια την άνοδό της στην Β’ Εθνική κατηγορία. Στις αθλήτριες, τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και ταυτόχρονα πολλές ευχές για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες».  

Σελίδα 1 από 139

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία