Αγγελίες    Επικοινωνία

Λάβαμε και δημοσιεύουμε. Λάθος ενηµέρωση της Αστυνοµίας

 

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 08/12/2016

 

Στην εφηµερίδα σας της 1-12-2016 δηµοσιεύεται στη σελ. 6 περιγραφή του τροχαίου ατυχήµατος που συνέβη στις 28-11-2016 στη διασταύρωση των οδών Παπαδιαµαντοπούλου - Αρχ. Δαµασκηνού στο Μεσολόγγι, µε το σχολιασµό ότι το όχηµα οδηγούσε «..52χρονος Αλβανός...».

Σας ενηµερώνω ότι η Τροχαία Μεσολογγίου είχε από την πρώτη στιγµή του συµβάντος στα χέρια της την ταυτότητά µου, το δίπλωµά µου, την άδεια κυκλοφορίας, τον έλεγχο ΚΤΕΟ, το ασφαλιστήριο κ.λπ. στοιχεία που αποδεικνύουν τη γνησιότητά µου ως Έλληνα Πολίτη.

Διαµένω στο Μεσολόγγι µε την οικογένειά µου από το έτος 1991, γεννήθηκα στη Βόρειο Ήπειρο - Νότιο Αλβανία, στο ελληνόφωνο χωριό ΘΕΟΛΟΓΟΣ, εργαζόµενος επί σειρά ετών ως ελεύθερος επαγγελµατίας - εργολάβος χωρίς να δώσω ποτέ δικαίωµα σε κανέναν ή να εµπλακώ σε οποιαδήποτε παρανοµία.

Επειδή ο άνω χαρακτηρισµός µου ως «Αλβανού» είναι υποτιµητικός και προσβλητικός για µένα παρακαλώ να αποκατασταθεί η αλήθεια γιατί νιώθω υπερήφανος ως γνήσιος Έλληνας.

Με τιµή

Γεώργιος Ευαγγ. Κούρτης

Κάτοικος Καλλονής Μεσολογγίου

 

σ.σ. Η αναφορά από την ΑΙΧΜΗ αλλά και τον υπόλοιπο τοπικό Τύπο προέκυψε μετά την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας. Οπότε το λάθος χρεώνεται στον συντάκτη του δελτίου Τύπου της Αστυνομίας και σε καμία περίπτωση στην ΑΙΧΜΗ ή τα άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία