Αγγελίες    Επικοινωνία

Υψηλοί τόνοι στη διένεξη Π. Παπαδόπουλου - Λ. Βλάχου
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τι ανταπαντά ο γνωστός δικηγόρος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σου είπα, κ. Παπαδόπουλε να μην με προκαλείς και να καθίσεις φρόνιμα. Εσύ είσαι όμως αμετανόητος. Άκουσε λοιπόν:

Για πρώτη φορά στην ανταπάντησή σου αποκαλύπτεις στους πολίτες αυτά που δόλια απέκρυψες για να με σπιλώσεις, ότι δηλαδή δύο από τις υποθέσεις που μου ανετέθησαν εκκρεμούν στον Άρειο Πάγο, πράγμα που με δόλο επαναλαμβάνω απέκρυψες στο αρχικό δημοσίευμά σου, στο οποίο μιλούσες για υποθέσει που εκκρεμούν στα Δικαστήρια του Μεσολογγίου!!!!!, προκειμένου να παραπλανήσεις τον κόσμο. Τώρα για πρώτη φορά αποκαλύπτεις, πράγμα που γνώριζες γιατί αυτή τη δουλεία κάνεις, δηλαδή παρακολουθείς τις αναρτώμενες στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» αποφάσεις των δημοτικών νομικών προσώπων για να χύσεις ακολούθως το δηλητήριό σου, ότι δύο υποθέσεις από τις τέσσερες που μου ανετέθησαν εκκρεμούν στον Άρειο Πάγο. Πέραν του ότι είσαι άσχετος, τώρα προσπαθείς να κάνεις και τον Δικηγόρο. Αφού η πρώτη λάσπη που πέταξες δεν με άγγιξε, τώρα έρχεσαι να παραστήσεις και τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου!!!!! σχετικά με το ύψος της αμοιβής μου!!!!! Ο Θεός όμως, κ. Παπαδόπουλε, φυλάει τον κλέφτη, φυλάει και το νοικοκύρη. Και για να μάθεις, επαναλαμβάνω, να σέβεσαι ονόματα και υπολήψεις θα αναφέρω εδώ για την ενημέρωση των πολιτών ότι στο ποσό των 3.000 για κάθε υπόθεση στον Άρειο Πάγο περιλαμβάνονται και τα δικαστικά έξοδα της κάθε υπόθεσης και τον Φ.Π.Α., που εισπράττει ο Δικηγόρος και αποδίδει στο κράτος. Εσύ όμως δημιουργείς εσφαλμένες εντυπώσεις και ο πολίτης θεωρεί πεπλανημένα ότι το ποσόν των 3.000 ευρώ εγώ θα τα βάλω στην τσέπη μου καθαρό! Αυτή είναι η αλήθεια, κ. Παπαδόπουλε, και αναφέρεις ψευδώς και συκοφαντικά ότι θα λάβω δήθεν 6.000! για ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!!!! Οι υποθέσεις κ. Παπαδόπουλε είναι δύο και δεν συνεκδικάζονται, αφού δεν ξέρεις καν την έννοια του όρου συνκδίκαση, διότι πρόκειται για διαφορετικές αγωγές και διαφορετικές προσβαλλόμενες αποφάσεις και διαφορετικούς διαδίκους από πλευράς εργαζομένων. Δύο υποθέσεις , κ. Παπαδόπουλε συνεκδικάζονται όταν το ένδικο μέσο και εν προκειμένω η αναίρεση στρέφεται κατά της ίδιας προσβαλλομένης αποφάσεως από όλους τους διαδίκους. Αυτά είναι νομικίστικα κύριε; Αλλά εσύ έχεις το σκεπτικό ότι από την λάσπη που θα πετάξεις κάτι θα μείνει.

Ξέρεις, κ. Παπαδόπουλε, ποιο είναι το αντικείμενο των αγωγών που εκκρεμούν ενώπιον του Ειρηνοδικείου; Σε πληροφορώ ότι η κάθε μία από τις αγωγές αυτές των εργαζομένων έχει αντικείμενο 80.000 ευρώ. και να ξέρεις, κ. Παπαδόπουλε, ότι ο Δικηγόρος πληρώνεται επί η βάσει του αντικειμένου της αγωγής.
Και για να μάθεις και να καταλάβεις, κ. Παπαδόπουλε, ότι ο Δικηγόρος δεν είναι λούστρος, αλλά επιστήμονας, σε πληροφορώ δε και ρώτησε αυτούς του διαπρεπείς Δικηγόρους που συμβουλεύεσαι ότι για τις υποθέσεις του Ειρηνοδικείου που έχουν αντικείμενο 80.000 η κάθε μία, έχω δικαίωμα, σύμφωνά το άρθρο 68 του Κώδικα περί Δικηγόρων, να λάβω ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟ 1% ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ 800 ΕΥΡΏ, ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΟΥ, ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Φ.Π.Α.!!!! Τι είναι τώρα το πινάκιο της αμοιβής που αναφέρεις; Είσαι άσχετος κύριε αλλά κυρίως είσαι αδίστακτος και δόλιος συκοφάντης.

Και επειδή βλέπεις ότι κατέρρευσε η συκοφαντία εναντίον μου, αφού απέκρυψες από τους πολίτες ότι υπάρχουν δύο υποθέσεις που εκκρεμούν στο Άρειο Πάγο, το γύρισες το έργο και εστιάζεσαι τώρα στο ύψος «της αμοιβής»!!!!! και ότι αυτά που γράφεις είναι πολιτικής φύσεως!!! Διαψεύδεις τέλος ότι πήρα την εντολή να συνεχίσω τον χειρισμό των υποθέσεων αυτών παρουσία του κ. Βασιλείου και του κ. Λαγούδη, τους οποίους εσύ, ασυμβίβαστε αριστερέ, θα αντιπολιτεύεσαι στο δημοτικό συμβούλιο!!!!!
Για τις απειλές, κ. Παπαδόπουλε, σε προκαλώ να μου κάνεις μήνυση. Θα φας όμως και εσύ αντίστοιχα ΔΥΟ μηνύσεις και ΔΥΟ αγωγές αποζημιώσεως αντίστοιχα για συκοφαντική δυσφήμηση για να έλθεις στα ίσια σου. Να δούμε τότε πως θα αποδείξεις αυτά τα συκοφαντικά που αναφέρεις στην πρώτη σου ανάρτηση, άλλα και το ότι ο απελθών Δήμαρχος είναι «ο αόρατος ευεργέτης μου»!!!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΕΛΘΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΟΠΩΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΥΠΟΝΟΕΙΣ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΕΠΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

Να δούμε, κ. Παπαδόπουλε, αν θα δείξεις την ίδια ευαισθησία για τα προσόντα του νέου συνεργάτου επί νομικών θεμάτων που θα προσληφθεί. Σε προκαλώ να πας να κοιτάξεις και το δικό μου φάκελο υποψηφιότητος που υπέβαλα και περιλαμβάνει τελείως ενδεικτικά 75 δικαστικές αποφάσεις από ισάριθμες δικαστικές υποθέσεις που έχει χειριστεί επί θητείας όλων των Δημάρχων του Δήμου Μεσολογγίου. ΄Όλοι αυτοί οι Δήμαρχοι ήταν «αόρατοι ευεργέτες μου;» Να πας στο Δήμαρχο, εσύ που είσαι ο Ροβεσπιέρος του Δήμου Μεσολογγίου, και να εισηγηθείς να προσλάβει εμένα, αναγνωρίζοντας τα λάθη σου για το πρόσωπό μου, γιατί εγώ όλους τους συνυποψηφίους μου τους αφήνω χιλιόμετρα πίσω.

Σε καλώ τέλος να ζητήσεις συγγνώμη για τα όσα ανέφερες για το πρόσωπό μου γιατί εσύ πρώτος «ήρξασο χειρών αδίκων» και ακολούθως, επειδή εγώ είμαι άντρας και όχι γυναικούλα, θα ζητήσω και εγώ συγγνώμη για το όσα σου είπα, ωθούμενος από δικαιολογημένη αγανάκτηση λόγω των προηγηθεισών πράξεών σου εναντίον μου και το θέμα θα λήξει εδώ.

Αν, κ. Παπαδόπουλε, επιλέξεις το δρόμο της δικαστικής αντιπαράθεσης, τότε για κάθε αναφορά στο πρόσωπό μου θα τρως και από μία μήνυση και από μία αγωγή αποζημιώσεως. Να ρωτήσεις τέλος τους διαπρεπείς δικηγόρους που συμβουλεύεσαι για το ποιο είναι το ελάχιστο όριο αμοιβής για τις υποθέσεις του Ειρηνοδικείου με αντικείμενο 80.000 ευρώ και αν η δική μου προσφορά είναι ή όχι ευνοϊκότερη για τα συμφέροντα της Επιχείρησης.

Μεσολόγγι 10-9-2019

Λεωνίδας Βλάχος

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία