Αγγελίες    Επικοινωνία

Βλάχος σε Παπαδόπουλο: Κηλιδώνετε ονόματα και υπολήψεις

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Κε Παπαδόπουλε,

Έλαβα γνώση του δημοσιεύματος Σας, που αφορά την ανάθεση εκ μέρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ δικαστικών υποθέσεων της Επιχείρησης.

Επειδή κατά σύστημα κηλιδώνετε ονόματα και υπολήψεις άκριτα και παριστάνετε τον ασυμβίβαστο αριστερό Σας πληροφορώ τα εξής. Εγώ είμαι στο επάγγελμα 43 χρόνια και έχω δώσει δείγματα γραφής σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στο Μεσολόγγι και στην ευρύτερη περιφέρεια. Σας γνωρίζω ότι από το 1995 μέχρι σήμερα έχω χειριστεί υποθέσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Μ επί της θητείας όλων των Δημάρχων που διοίκησαν το Δήμο Μεσολογγίου έκτοτε. Όλοι αυτοί οι Δήμαρχοι μεροληπτούσαν υπέρ εμού.

Και έρχομαι τώρα στην σκόπιμη παραπλάνηση που προσπαθείτε να περάσετε στον κόσμο με το δημοσίευμά Σας. Αναφέρετε λοιπόν ότι την 8-11-2019, 17-11-2019 και την 13-12-2019 ανέλαβα το χειρισμό υποθέσεων που εκκρεμούν στα Δικαστήρια του Μεσολογγίου αντί του ποσού των 8.000 ευρώ!!!!! Σκόπιμα όμως, κ. Παπαδόπουλε και πρόστυχα παραλείπετε να αναφέρετε τα είδη των ανωτέρω υποθέσεων. Σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι την 17-11-2019 εκδικάζονται ενώπιον του Αρείου Πάγου δύο αναιρέσεις των εργαζομένων μετά από αναβολή, όπερ  σημαίνει ότι δεν μπορούν να αναβληθούν για δεύτερη φορά. Τις υποθέσεις αυτές τις ανέλαβα εγώ στον Άρειο Πάγο με εντολή της επιχείρησης. Εγώ τις χειρίστηκα σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό και τις κέρδισα για λογαριασμό προς όφελος της Επιχείρησης που καλείται να πληρώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, εάν ευδοκιμήσουν οι αναιρέσεις των. Γι’ αυτές τις δύο υποθέσεις υπέβαλα προσφορά προς την Επιχείρηση να τις χειριστώ αντί του ποσού των 3.000 ευρώ για κάθε μια από αυτές, συμπεριλαμβανομένων των πάσης φύσεως εξόδων μου του Φ.Π.Α. Ενώπιον του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με διεκδικήσεις των εργαζομένων που ανέρχονται η κάθε μια εξ αυτών στα 8.000  ευρώ. Γι’ αυτές τις δύο υποθέσεις υπέβαλα προσφορά ύψους 1.000 ευρώ για την κάθε μια υπόθεση.

Αυτές είναι οι 8.000 ευρώ που αναφέρετε στο δημοσίευμά Σας. Είναι προφανές ότι προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον κόσμο ότι δήθεν ο απελθών Δήμαρχος για να με ευνοήσει, φρόντισε να ληφθεί απόφαση πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή. Και αν δεν το γνωρίζετε, σας ενημερώνω ότι βάσει του νόμου (άρθρο 3 παρ. 3 του Ν.1069/2008) η θητεία του Δ.Σ. της Δ.ΕΥ.Α.Μ. δεν λήγει πριν τον ορισμό νέου Δ.Σ. από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όσο για τον χρόνο που λήφθηκαν οι ανωτέρω αποφάσεις Σας πληροφορώ ότι σε σύσκεψη που έγινε στη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. παρουσία του κ. Λαγούδη και του κ. Βασιλείου την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου πήρα την εντολή, μετά την σχετική ενημέρωση που τους έγινε, να εξακολουθήσω να χειρίζομαι τις παραπάνω υποθέσεις.

Γι’ αυτούς τους λόγους, κ. Παπαδόπουλε, να καθίσεις φρόνιμα και να μην προκαλείς. Ξεχνάς φαίνεται ότι είσαι ήσσονα αντιπολίτευση και όχι στην συμπολίτευση.

Μεσολόγγι 6-9-2019

Λεωνίδας Χρ. Βλάχος

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία