Αγγελίες    Επικοινωνία

Λάβαμε & Δημοσιεύουμε: Η οµορφιά ψυχής της Π. Σαραγκανίδα - Καληµέρη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 16/05/2019

 

Δεν θα υπερβάλλω και επιτρέψτε μου να δηλώσω καθαρά, τι θαυμάσια ευκαιρία να γράψω δύο λόγια για την αξιότιμη κα Παναγιώτα Σαραγκανίδα - Καλημέρη.

Έχει ένα αγγελικό πρόσωπο, μια όμορφη και γαλήνια ψυχή και ένα πλούσιο, πρωτότυπο και λεπτό πνεύμα. Η εικόνα της προσωπικότητάς της, του χαρακτήρα της και της εσωτερικής της διάθεσης που όλα μαζί συνδυασμένα δηλώνουν την σοφία της και την αρετή της. Η αλήθεια, η σωφροσύνη και η καλοσύνη είναι τα αληθινά και γνήσια στολίδια της ψυχής της. Έχει εξαίρετα πνευματικά και ψυχικά χαρίσματα. Είναι μία μεγάλη πνευματική φυσιογνωμία. Στο πρόσωπο της κας Σαραγκανίδα διακρίνουμε μία αντανάκλαση, μία λεπτή ουσία της φύσης του Θεού μας, που είναι, που πρέπει να είναι, αφού η κα Παναγιώτα Σαραγκανίδα - Καλημέρη είναι ένας ανθρώπινος Θεός. Μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί στο πρόσωπό της μπορούσα να δω το μέλλον των παιδιών μας. Είναι αυτή που κρατά την ελπίδα και τα όνειρα των παιδιών ζωντανά. Και συγχρόνως είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς των. Τα αποθέματα της ψυχής της είναι τόσο μεγάλα που της δίνουν την πρώτη θέση ανάμεσα στους συναδέλφους της. Προχωρεί όλο και πιο γρήγορα και θα εξακολουθήσει οπωσδήποτε την πορεία της μέσα στον πνευματικό κόσμο. Το πνεύμα της ξεκινά από μία βαθειά κατανόηση για ένα μεγάλο σκοπό, ώστε να κάνει τους γονείς των παιδιών υπερήφανους που τα παιδιά τους θα ζήσουν το όνειρο της ζωής των. Κα Παναγιώτα, είσαι εσύ που κρατάς αναμμένο το καντήλι της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού και της Μεσολογγίτικης Αξιοπρέπειας. Η αποστολή σου ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος δείχνεις στην ανθρωπότητα το φως των άφθαστων ιδανικών. Ως εργάτης του πνεύματος, διαφωτιστής και οδηγητής των παιδιών δια μίαν καλλίτερη Ζωή δικαιούσαι περισσότερους επαίνους και υψηλότερη θέσιν εις την ιεραρχικήν κλίμακα.

Είναι χρέος και καθήκον όλων μας να δείξουμε το πρέπον ενδιαφέρον και να συμβάλουμε στην μεγάλη σου ΝΙΚΗ. Γιατί διαφέρεις και ενδιαφέρεις και είσαι «κόρη εξαίσιας Μεσολογγίτικης Καλλονής και Αρετής»..   

Με σεβασμό ένα μεγάλο ευχαριστώ,
Κώστας Ρήγας

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία