Αγγελίες    Επικοινωνία

Κε Καραπάνο κάντε ντιμπέϊτ με τον λαό!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Κύριε Δήμαρχε,

Με απορία παρακολουθούν οι δημότες την αγωνία σας να προκαλέσετε ένα ντιμπέιτ. Μια μονομαχία που πιστεύετε ότι θα αναδείξει τα, κατά την γνώμη σας, επικοινωνιακά σας προσόντα και προπάντων τις γνώσεις σας πάνω σε ζητήματα του τόπου μας.

Δεν χρειάζεται να γίνεστε πιεστικός φτάνοντας τα όρια του προσβλητικού απέναντι στον αντίπαλο που θεωρείται επικρατέστερος στην εκλογική κούρσα. Ο στόχος του ντιμπέιτ όπως αναφέρετε είναι να ακούσουν και να κρίνουν οι δημότες. Η λύση υπάρχει και είναι απλή! Καλέστε τον λαό και κάντε ένα ντιμπέιτ με αυτόν, είναι ο μόνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Έτσι χωρίς θεωρητικά "ΘΑ" , θα έχετε την ευκαιρία να απαντήσετε για αυτά που δεν κάνατε, γι’ αυτά που κάνατε και αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε! Σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ένα στημένο πράγμα!

Θεωρείτε πως σας διακατέχει επικοινωνιακή άνεση και είναι προσόν που αποκτήθηκε στην δημαρχιακή σας θητεία. Δεν είναι όμως το επίδικο που θα κρίνει το μέλλον μας. Και το ξέρετε.

Μπονάρεβα Βίκυ

Δημότης Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία