Αγγελίες    Επικοινωνία

Απάντηση των αφών Θεοφιλάτου στον Νικήτα Φιλιππόπουλο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 04/04/2019

Κύριε Φιλιππόπουλε,

Όσο κι αν προσπαθείς, δεν πρόκειται να σου απευθύνουμε το λόγο μας γιατί δεν αξίζεις, ούτε στο ελάχιστο, να ασχολείται κανείς μαζί σου. 

Επειδή όμως δεν έχουμε γαϊδουρινή  υπομονή, εκείνο που σου απευθύνουμε είναι η προειδοποίηση ότι: Εάν ξαναπιάσει η λιβελογραφίδα σου ή το στόμα σου τα ονόματά μας με συκοφαντίες, ψεύδη και χυδαιότητες, θα έχεις να κάνεις με τη Δικαιοσύνη. Τελεία και παύλα!

Γεράσιμος Θεοφιλάτος
Θωμάς Θεοφιλάτος

 

Απάντηση του Νικήτα Φιλιππόπουλου:

Επειδή εμείς οι ανέστιοι Αριστεροί, γνωρίζουμε ότι: Ο φασισμός δεν είναι μόνο, ένα πολιτικό σύστημα, αλλά και μια μικρο - αστική πολιτικάντικη μεθοδολογία, που χαρακτηρίζει μικρόνοους κομισάριους. Και επειδή η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι λέξη παράγωγη του επιθέτου ΑΡΙΣΤΟΣ, ουδέποτε ασπάστηκε τις απειλές της αερό - βιας μικροαστικότητας και υιοθέτησε την άποψη ότι, στο ΛΟΓΟ υπήρχε ο ΑΝΤΙ - ΛΟΓΟΣ κι όχι η απειλή. Ας μάθουν λοιπόν, οι μικροαστοί γυρολόγοι της ανιδεολογίας, ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ της ΚΟΙΝΟκτημοσύνης, είναι σαν το καρφί, όσο θα το βαρεί η ΙΔΙΟτέλεια των καπιταλιστικών ΣΥΝφερόντων, τόσο θα εισχωρεί βαθύτερα στο ΛΑΙΚΟ πετσί. ΘΕΟΣ - φυλάτου όθεν την ανθρωπιά, από κάθε ΓΕΡ - ΑΣΗΜΟΥΣ, που αδυνατούν να κατανοήσουν τη διαφορά της πρότασης από το λίβελο, που μετά ΦΑΝΩΝ και ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ παροχέτευαν στο ΔΙΑΥΛΟ τους, με τίτλο, «ΓΑΪΔΟΥΡΙΑΔΑ».

Αυτοί πήραν τις ΑΝΤΙπαροχές τους και ο ανιδιοτελής «γάιδαρος», τους προειδοποιεί ότι, η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει το σκουπιδοτενεκέ των αχρήστων όπου, θα μπουν ΟΛΟΙ τους μόλις χαθεί η εξ - ουσιαστική ισχύς και γοητεία και τότε θα αισθανθούν για τα καλά, τις ΛΑΙΚΕΣ ΟΠΛΕΣ, που μπροστά τους οι γαϊδουρινές οπλές, θα είναι απαλό χάδι. 

Νικήτας Χρ. Φιλιππόπουλος
Πολίτης της Πόλης των Ελεύθερων Πολιορκημένων
Τηλ. επικοινωνίας: 6939 199785

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία