Αγγελίες    Επικοινωνία

Προς τον ανώνυμο λιβελογράφο της φυλλάδας "Πρωτοσέλιδο Μεσολόγγι"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μετά από παράκληση του κ. Παντελή Σκαρμούτσου δημοσιεύουμε απάντηση σε ανώνυμα σχόλια που αφορούν την οικογένειά του:

"Κύριε",  

Το Μεσολόγγι είναι μικρή πόλη και όσο κι αν θέλετε να κρύψετε την ταυτότητά σας, δεν μπορείτε. Αν λοιπόν το σχέδιό σας είναι, μέσα από την αφάνειά σας, να συκοφαντείτε, έχετε ήδη αποτύχει.

Θα απαντήσω λοιπόν στις αθλιότητες σας, όχι γιατί έχω ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά για να καταδείξω στους συμπολίτες μου, το μέγεθος της δική σας κακοήθειας και αυτών που σας πληρώνουν να γράφετε, δημιουργώντας κατ επάγγελμα, fake news.

Στα περί  ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναφερθώ γιατί είναι ένα κόμμα με συντεταγμένα όργανα και αν κρίνει ότι πρέπει να σας απαντήσει, θα το κάνει.

Όσο για τον κο Παπαδόπουλο ξέρει να απαντά μόνος του και δεν χρειάζεται βοήθεια.

Θα αναφερθώ λοιπόν σε ότι με αφορά.

  1. Ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος είναι αδελφός του γαμπρού μου. Είναι άνθρωπος τίμιος, ειλικρινής, εργατικός, άριστος οικογενειάρχης, έχει τις δικές του απόψεις και δεν είναι ούτε καθοδηγούμενος, ούτε φερέφωνο κανενός.

Με άλλα λόγια δεν σας μοιάζει.

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να τον χειραγωγεί και τοποθετείται με ελεύθερη βούληση.

  1. Για την κόρη μου Μαρία Σκαρμούτσου έχω να σας πληροφορήσω τα εξής.

Α.  Είχε προσληφθεί για ένα διάστημα ως λογίστρια, από το λογιστικό γραφείο του κου Δανιήλ το οποίο είχε σύμβαση με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Το γραφείο βάσει της σύμβασης ενίσχυε το λογιστήριο του Νοσοκομείου, λόγω των ελλείψεων που είχε, με δύο άτομα.  Ένα από τα δύο άτομα λοιπόν του γραφείου που αποσπάστηκαν στο λογιστήριο του Νοσοκομείου ήταν και η κόρη μου. Η σύμβαση έχει τελειώσει από τον Μάιο του 2018 και έκτοτε η κόρη μου είναι άνεργη.

Β.  Ποτέ δεν προσελήφθη από το Νοσοκομείο και ποτέ δεν υπήρξε ιδιαιτέρα γραμματέας κανενός.

Ποτέ στη ζωή μου, εγώ η μέλος τις οικογένειάς μου δεν χρησιμοποιήσαμε, πολιτικά μέσα για ίδιον όφελος, διότι είναι ενάντια στις αρχές μας.

  1. Καθ όσον με αφορά, δεν είμαι ούτε δεξί, ούτε αριστερό χέρι κανενός. Στη ζωή μου πορεύομαι με αρχές, ηθική, και σταθερές ιδεολογικές απόψεις, έννοιες άγνωστες σ’ εσάς.

Το σίγουρο όμως είναι, ότι δικό σας δεξί χέρι, δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ.

Σας προειδοποιώ πάντως να μην ασχοληθείτε ξανά μαζί μου, γιατί την επόμενη φορά θα τα πούμε στον Εισαγγελέα. Σας είναι γνωστό πολύ καλά το περιβάλλον της Εισαγγελίας όπως πληροφορούμαι, γιατί με τις συμπεριφορές σας, έχετε ξαναβρεθεί εκεί και δεν έχετε και τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 

Προσοχή λοιπόν, γιατί ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και τα fake news στο Μεσολόγγι δεν πιάνουν, γιατί όλοι, δυστυχώς για σας, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.

                                                                             Παντελής Σκαρμούτσος

                                                                               Μεσολόγγι 19/3/2019

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία