Αγγελίες    Επικοινωνία

Προς κακοήθεις "αγνώστους"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Κύριοι,

Καταρχήν έχουμε όνομα, φυσική παρουσία, δράση στην τοπική κοινωνία και όραμα για τον τόπο μας, είμαστε «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής την Πάνο Παπαδόπουλο και θα είμαστε και τώρα και πάντα η φωνή της συνείδησής σας, είτε το θέλετε είτε όχι.

Τιμούμε την ψήφο των δημοτών μας και δρούμε θεσμικά. Αυτό σημαίνει ότι η θητεία μας λήγει με την ανάδειξη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές. Τουλάχιστο μέχρι τότε θα μας ανέχεστε, είτε το θέλετε είτε όχι. Θα χτυπάμε την διαφθορά και τη σαπίλα, απ’ όπου και αν προέρχεται.

Και να είστε σίγουροι ότι θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας είτε εντός, είτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και τώρα και πάντα, γιατί πάνω απ’ όλα, είμαστε ενεργοί πολίτες.

Δεν πρόκειται να πτοηθούμε από ανώνυμους υπάνθρωπους που δεν έχουν τη λεβεντιά να πουν με θάρρος και να προσυπογράψουν τις απόψεις τους και σε καμιά περίπτωση, δεν θα μπούμε στο διάλογο της κακοήθειας, που επιδιώκετε.

Τέλος σας προειδοποιούμε ότι για εμάς δεν είστε άγνωστοι, γι’ αυτό, πριν ασχοληθείτε ξανά με τον χυδαίο σας τρόπο μαζί μας, σκεφτείτε το καλά, σας γνωρίζουμε και θα σας βγάλουμε απ’ τη βολική σας αφάνεια και τότε να δούμε, αντέχετε το φως;

Η Γραμματεία
της παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία